fredag 16 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag har vi inte fått nåt godis. Blogghjälpen sa att det kanske är bäst att vi vilar från godis nån dag emellanåt för då räcker det ju längre. Om man äter godis varje dag så uppskattar man det ju inte på samma sätt som om man får smaka lite då och då.

Det är väl rätt i och för sig, men det är klart att vi vill ha godis genast, nu när vi vet att det finns massor här på katthemmet. Fast på söndag har vi blivit lovade mera godis. Då kanske vi ska få både räkor och skinka och annat. Mums *slickar sig om munnen*.

Annars har det varit ganska lugnt här idag. Vi har en maskin i buren som brummar som bara den, men vi tycker ändå den är OK eftersom den sprutar ut kalluft. Blogghjälpen kallar den för AC. Tvåbeningar har ofta helt obegripliga benämningar på saker och ting.

I morgon ska vi berätta mer om saker vi tänkt på.

10 kommentarer:

  1. Smart att inte käka upp allt godis på en gång. Precis som ni jamar, så uppskattar man det mer då. Det låter smaskens med allt gott ni blivit lovade på söndag. Det där med AC är jamarbra, det är ju en sån som vi också har här hemma. *spinner*

    SvaraRadera
  2. Tänk så klok blogghjälpen är! Hon har så rätt i att om man äter godis för ofta så är det ju inte speciellt festligt till slut. Bättre att få lite då och då och då räcker det ju längre också. Vilken härlig söndag ni kommer att få med så mycket gott att äta... - men var försiktiga med era magar...

    Mjuka smekningar till er allesammans från gammelmatte Gitte - som är på semester och har det jättemysigt!

    SvaraRadera
  3. Mjau på er
    ja vi har oxå en sådan däringa AC här hemma
    jätteskönt, *Spinner*
    Håller med er att man uppskattar godis på annat sätt OM man inte får det precis varje dag.
    Bra att ni får det på söndag iaf.

    Tasskram på er båda
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  4. Blogghjälpen är klok som delar upp godiset lite, tänk om ni får ont i magen annars. Det skall bli spännande att få höra era funderingar imorgon.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Skönt med en kalluftsprut i buren. Då gör det inte så mycket med brummet. Det låter som om det blir lite extra festligt på söndag. Vad härligt att se fram emot det! Hoppas ni får riktigt många besökare till katthemmet också. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Hej Sippo. Det är klart att det är bra att inte äta godis varenda dag, men när man får det så sällan så vill man ju gärna äta det jämt. AC verkar jättebra. Det hoppas vi finns i vårt nya hem också.

    SvaraRadera
  7. Hej Gammelmatte Gitte. Det är snällt att du gosar med oss på din semester. Vi skulle gärna vilja gosa med dig i verkligheten också!

    SvaraRadera
  8. Hej Anonym. Nu är det bara en dag kvar tills vi får påfyllning av godiset. Hoppas blogghjälpen kommer tidigt i morgon!

    SvaraRadera
  9. Hej Alice. Vi undrar så vad för godis vi ska få i morgon: skinka, räkor, Dentabits, Temptation... Oj vad spännande det ska bli.

    SvaraRadera
  10. Hej Findus, Isak och Rasmus. Vi hoppas på invasion på öppet hus. Tänk om det stod folk i kö utanför!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...