torsdag 15 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar om ÄNNU MERA GODIS


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Igår fick ni ju se hur Mozart och Vincent gav oss godis. Det var väldigt populärt bland oss katter. Som om inte det var nog, kom idag Alices matte till oss med ÄNNU MERA GODIS!

Förutom det ni ser på bilderna fanns det också skinka och makrill och annat godis. På första bilden ser ni Trulsa och godiset, på nästa bild tackar Trulsa och Pelle Alices snälla matte, på nästa bild kollar Pelle godiset och på sista bilen får en kattmamma smaka på godiset. Hennes ungar var också framme, fast det egentligen var mamman som behövde äta upp sig.

Tänk att det finns så snälla kompisar. Först Mozart och Vincent, sen Alice/Madonna. Nu har vi godis för lång tid framöver. Blogghjälpen säger att det är jättebra att vi får lite variation på maten och att vi är värda allt godis i världen. Men det är också viktigt att ALLA katter på katthemmet får smaka.

Idag gick blogghjälpen en runda igen och gav alla katter godis. Det var väldigt populärt. Blogghjälpen kan nog inte visa sig på katthemmet utan att dela ut godis snart. Det tycker vi är jättebra.

Vi hörs i morgon igen.

10 kommentarer:

 1. Oj, så mycket godis har jag inte sett på en gång! Men ni ju så klart många som ska dela också. Jättebra att ni får godis i alla fall! *glad*

  SvaraRadera
 2. Wow! Vad mycket godis! Bra att ni delar med er! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Tack för alla hälsningar som matte kom hem med! Jag blev först lite misstänksam när hon kom hem och det luktade katt om hela henne, men så kom jag snabbt på vart hon hade varit. Nu kan ni nästan duka upp långbord och ha party hela helgen med både mat och lekar efteråt... *fnissar så morrhåren darrar*

  SvaraRadera
 4. Jättegulligt av Alice och hennes matte! Vilka smaskigheter! Det är ni verkligen värda, allihop. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Låter som rena himmelriket hos er just nu. Blir ju jättesugen när jag ser allt godis. Mums!

  SvaraRadera
 6. Hej Gustav. Vi har heller aldrig sett så mycket godis förut, och två dar i rad! Önskar vi kunde dela med oss till dig, men det är menat för alla katter här på katthemmet. Vi ska festa som bara den tills varenda godissmula är uppäten!

  SvaraRadera
 7. Hej Dui och Deco. Vi delar med oss till alla våra kompisar. Alla är lika glada åt godiset och varje katt har sin favorit!

  SvaraRadera
 8. Hej Alice. Det vore ju jättekul med långbord, fast det kanske blir lite svårt att ordna. Förstår att du blev miss-tänksam när matte kom hem och luktade katt, men du kände säkert igen varifrån kattdofterna kom?

  SvaraRadera
 9. Hej Findus, Isak och Rasmus. Alla våra kompisar är jätteglada och tacksamma och vi tycker Mozart, Vincent och Alice är jättesnälla som tänker på oss!

  SvaraRadera
 10. Hej Sippo. Ja, det känns nästan som himmelriket. Fast det är klart, inget går upp mot ett eget hem, inte ens godis. Men om man ändå inte har nåt eget hem är ju godis jättebra.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...