torsdag 1 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Vi ska snart berätta vidare om oss, men först ska vi berätta om några små kompisar. De kom in till katthemmet idag sedan en person hittat den i en låda i skogen. Fem kattungar! Vi tycker de som satt ut de där kattungarna är jättedumma och själva kunde få sitta i en låda i skogen utan möjlighet att ta sig ut. Riktiga dumsnutar tycker vi att de är!

Nu tillbaka till där vi slutade vår lilla historia igår. Vi bodde nu hos våra snälla människor men hade nyss fått besked att vi inte kunde få bo kvar hos dem när de flyttade till stan eftersom matte var så allergisk.

Självklart var vi jätteledsna, men vi var i alla fall inte livrädda. Vi litade på att matte och husse skulle lösa vårt problem på något sätt.

Så blev det också. De höll vad de lovade. En dag hörde vi att de ringde ett samtal och då sa de: fantastiskt, vad snälla ni är som kan ordna så de får komma till er. Vi kommer med dem om några dagar.

Sen kom de ut till oss och berättade att vi skulle få komma till Södertälje Katthem.

Vi berättar mer i morgon.

12 kommentarer:

  1. Vilka idioter som satt ut små kattungar i skogen sådär. Man upphör aldrig att förvånas över människors dumhet.
    Tur att ni kunde lita på matte och husse i alla fall även om alla var jätteledsna. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Frääääs! Kattsingen vad arg jag blir på så dumma människor!
    Tur att de blev hittade i tid och fick komma till katthemmet! Vågar inte ens tänka på vad som hade hänt annars *morrhårsdarr*

    SvaraRadera
  3. Håller fullständigt med: både Dui, Deco och Alice, vilka *dummisar* som gör på detta sättet.
    Dom som gör så, skulle själva bli utkastade i en korg och vara instängda och utkastade i en skog, utan vare sig vatten eller mat ett par dygn så kanske dom skullr tänka sig för?
    Tur att ni kom till katthemmet iaf.

    Tassekram på er missevänner, MJAU

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  4. Dumma idioter borde låsas fast vid varsitt träd, otan mat och vatten. Hur i hela friden kan man bara lämna små hjälplösa kattunga?
    Nosbuffar från
    Mozart & Vincent

    SvaraRadera
  5. Morr! Jag blir jättearg när jag hör om dummisar som gör så där med sina katter. *fräser*
    Vilken tur att era människor var så snälla och inte körde ut er, utan väntade till Södertälje Katthem kunde ta emot er.

    SvaraRadera
  6. Nu blir vi så arga så vi får flaskborstsvans! *fräs* Ställa ut kattbebisar i skogen - är folk inte kloka? Alla vill förstås inte ha kattungar, men då kastrerar man sin kattfröken! Man lämnar inte sina katter, utan gör som era rara människor: försöker hitta en annan lösning för missarna. Tass.

    SvaraRadera
  7. Hej Dui ich Deco. Visst är det idioter som gör så med kattungar. Tur att inte våra "riktiga" människor gjorde likadant med oss.

    SvaraRadera
  8. Hej Alice. Ja, vi tycker alla katter i hela världen skulle frääääsa åt såna där människor. Men de hade ju tur som fick komma hit.

    SvaraRadera
  9. Hej Anonym. Tänk om de som är så där dumma mot katter fick sitta i en korg i skogen! Då skulle vi gå dit och kika på dem.

    SvaraRadera
  10. Hej Mozart och Vincent. Vi förstår inte heller hur man är skapt om man kan göra så mot hjälplösa varelser. Obegripligt.

    SvaraRadera
  11. Hej Sippo. Du har rätt, det räcker inte med fräääs åt såna människor, de ska ha morrr också. Fast våra riktiga människor var snälla mot oss i alla fall.

    SvaraRadera
  12. Hej Findus, Isak och Rasmus. Det finns människor som inte är kloka, det vet vi av erfarenhet. Och det ni föreslår är prexis vad man ska göra, kastrera sin katt och måste man göra sig av med katten så anstränger man sig tills man hittat en bra lösning för katterna.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...