En katt på Södertälje Katthem bloggar

fredag 11 juni 2010

Katterna Findus och Falaffel tackar för allt stödHej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.

Äntligen har det blivit fredag eftermiddag. I natt och i morse trodde vi inte det skulle bli det nån gång nämligen. Vi väntade, och väntade, och väntade men våra människor syntes inte till. Fast efter en kattiljard timmar kom äntligen blogghjälpen. Det var ju alltid något tyckte vi. Efter ytterligare en jättelång tid kom sen våra människor.

Som vanligt ska det skrivas en massa papper, och det tar en evig tid. När det äntligen var klart kom blogghjälpen in till oss. Fast då tyckte vi det var lite läskigt att gå in i burarna. Mig, Falaffel fick hon in i buren ganska lätt, men Findus blev plötsligt nervös och ville inte alls gå in i buren. Fast då kom en tjej till in till oss och började klappa Falaffel. Då blev han lugnare och så bars han också in i transportburen. Sen bars vi ut till en bil och så åkte vi iväg! Hem!

Blogghjälpen såg lite ledsen ut, men sa till oss att vi kommer få det jättebra, bara vi hunnit vänja oss vid den nya miljön. Hon sa att hon gärna blir lite ledsen ett tag bara hon vet att vi får det bra.
Nu vill vi tacka alla som stöttat oss under vår tid på bloggen. Det har gått mycket lättare att bo på katthemmet när man vet att massa kompisar uppmuntrar en. Ni anar inte vad det hjälpt oss.
Snart kommer en eller flera av våra kompisar att bli nya bloggkatter. Det får ni snart läsa om. Vi hoppas ni hjälper de på samma sätt som ni hjälpt oss.

Ni får nog höra hur vi har det så småningom.

Findus och Falaffel

9 kommentarer:

 1. Det blir tomt efter er, killar... men det viktigaste är att ni har fått ert nya hem! Och nu ser vi med spinning fram mot nästa bloggkatt...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 2. Vi håller med klosterkatterna. Vi kommer att sakna er! Vilken väntan idag, men nu är ni hemma! Vi hoppas att vi får höra hur ni har det om ett litet tag. Tröstbuff till Blogghjälpen.Lycka till därhemma Findus och Falaffel ! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Som vanligt blir man lite tårögd när bra kompisar försvinner. Men vi vet ju att ni kommer få det bra och det är ju det som är det viktiga här. Lycka till grabbar! *svanshonnör*

  SvaraRadera
 4. Joachim Fransson11 juni 2010 21:00

  Lycka till nu Findus och Falaffel. Ser nu fram mot nya kattöden och framtida egnahem glädje i bloggen.

  SvaraRadera
 5. Så glada vi är för er skull! Äntligen fredag, och som ni har väntat på att få åka hem. Vi tror att ni kommer att trivas jättebra, fast det kanske är lite nytt och ovant i början. Visst blir det lite tomt efter er, men det viktigaste är ju att ni fått era egna snälla människor och ett eget hem. Lycka till, grabbar! Ta väl tass om era människor och varandra. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Jag håller med vad de innan jamat om och lycka till!
  Tröstbuffar till blogghjälpen!
  Nu ser vi fram emot att lära känna nästa kattbloggare!
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 7. Jamar samma sak, vi kommer verkligen att sakna er jättemycket, Findus och Falaffel.
  Kommer att bli så tomt efter er båda.
  Hoppas att vi kommer att få höra hur det går för er framöver, när ni har kommit till rätta i ert nya hem.
  Ni får ta väl hand om era människor, så dom trivs med er, *Fniss*
  Lycka till nu i ert nya hem!
  Vi önkar er all lycka,
  och tack även till blogghjälpen för att vi har fått ta del av er *resa* till ert nya hem.

  STOR kram till er båda.

  Nu ser vi fram emot att lära känna nya kattbloggare här!

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 8. Hej Imma & Klosterkatterna, Dui & Deco, Sippo, Joachim Fransson, Findus & Isak & Rasmus, Alice, Mimmi & Chicko & Tarzan & Sessan och alla andra som följer bloggen från Södertälje Katthem.

  Idag är det blogghjälpen som skriver. Jag vill först tacka alla som stöttat våra bloggkatter med kommentarer och uppmuntrande ord. Det betyder oerhört mycket att så många engagerar sig i hemlösa katters öden. Det ger energi att fortsätta.

  Nu har just Findus och Falaffel flyttat. Ett ganska stort antal katter som ni följt på bloggen har flyttat tidigare. De allra flesta har det gått jättebra för. Givetvis finns det också några som det inte gått som vi tänkt för, men det är ju tyvärr oundvikligt. I morgon tänkte jag berätta lite om några av våra tidigare bloggkatter innan jag presenterar en eller två nya.

  Ha en trevlig helg fram till dess.

  Blogghjälpen

  SvaraRadera
 9. Ja men det är ju så TREVLIGT att följa alla kattkompisar på det där katthemmet.
  Det gillar vi katter och även våra: mattar/Hussar oxå förståss, mjau
  Vi gillar ditt sätt att skriva, precis som OM det vore katterna själva som *pratar* i verkligheten, Så fortsätt Du och skriv om alla hemlösa katter där på katthemmet.

  Tass från oss här:

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan
  och deras matte


  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera