torsdag 25 augusti 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag tänker jag visa en otäck bild först. Ja, inte den på mig förstås, men den som kommer sen. Ni som inte vill se den kan hoppa till bilden längst ner på sidan!

Den första bilden visar min kompis Klemming klo så som den såg ut när han kom in till katthemmet för nästan en månad sedan. Jag bloggade om honom då.

Han var väldigt mager, vägde bara 1,4 kilo och hade, som ni förstår, väldigt ont i sin tass. Det var tal om amputation, men vi på katthemmet ville avvakta och se lite grann först. Det visade sig att det var ett klokt beslut.

Idag var han tillbaka på djursjukhuset för kontroll av klon. Den har läkt jättefint, som ni kan se på nedersta bilden. Man kan nästan inte tro att det är samma klo på bilderna, men det är det.

Klemming har gått upp ett helt kilo i vikt. Han är fortfarande mycket rädd för oss tvåbeningar, men som vanligt jobbar vi sakta och försiktigt med honom. Han kommer säkert bli en trygg liten kille så småningom.

Det är så roligt att kunna berätta nåt roligt om en kompis som varit illa däran. Alltför ofta händer det att människor reagerar för sent. I Klemmings fall kunde vi hjälpa honom!10 kommentarer:

 1. Bilden på Klemmings klo må vara hemsk men det var ju så den såg ut och det går ju inte att blunda för den grymma verkligheten.
  Därför känns det så skönt att se den nedre bilden på hur bra klon läkt. Att han dessutom gått upp i vikt gör ju att det känns ännu bättre.
  Med tid och tålamod kommer han att bli någons kära familjemedlem precis som du när RÄTT husse och/eller matte dyker upp.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, ja, nu ska Klemming bara bli bättre och bättre på alla sätt. Det ska vi se till.

   Radera
 2. Det var ingen vacker bild på Klemmings klo.
  Tänk vad han måste ha haft ont i den.
  Desto gladare blir man när man ser bild 2 där den har läkt ihop så fint.
  Ni gör ett jättejobb med alla kissarna som kommer in till er.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jag tror han har haft ett litet hel-e rent ut jamat. Men nu ska han bara få det bättre.

   Radera
 3. Klon ser ju alldeles förfärlig ut, man kan knappt fatta att det är klo? Stackars Klemming! Men så skönt för honom att att fått komma till människor som vill honom väl, och att det nog inte gör så ont i tassen längre? Härligt att det verkar gå bra på alla sätt för honom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ja det var verkligen ingen vacker syn. Vi tror att allt kommer gå bra för Klemming nu.

   Radera
 4. Oj vad ont det måste ha gjort med en sådan klo, men nu ser den ju riktigt fin ut. Vad bra att han gått upp i vikt också.
  Jackis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jackis, han har återhämtat sig väldigt bra. Vi är glada att han inte gått upp för snabbt i vikt, för det är inte heller bra.

   Radera
 5. Så trevligt med positiva nyheter! Så skönt när det går bra <3 Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% detta är ett legitimt företag med Ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i något ekonomiskt problem Att du är vi erbjuder alla typer av lån så om du är intresserad av detta Lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...