tisdag 2 augusti 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag har det fixats med hyllor här på katthemmet, eller snarare på vår loppisavdelning.  Det har gått bra, trots vissa personers medverkan (inga namn men det börjar på blo...och slutar på ..lpen). Som tur var fanns det andra personer där som var duktiga och kunde se till att allt blev riktigt.

När de var klara kom blogghjälpen in till mig och rapporterade. Jag fick lite godis av henne som vi fått från en av våra bästa godis- och kattmatsleverantörer och som ofta även skänker pengar till oss. Hon ska inte bara ha ett stort tack för allt stöd - hon ska ha ett stort GRATTIS idag också, för hon fyller nämligen år. Jämna år dessutom. Hoppas du blir ordentligt firad!

Nu måste jag samla mig inför morgondagen. Då är det vettisdag här på katthemmet. Många av mina kompisar behöver hjälp. Det är flera som det är väldigt synd om. Jag ska berätta mer om en av dom snart.

9 kommentarer:

 1. Vad bra att få många nya hyllor! Det får väl plats mycket godis på dem? Det är sånt du får påjama, för människor gör så konstiga prioriteringar ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, du förstår - här på katthemmet GÖMMER de en massa godis! Jooom, det är sant! Men jag ska nog se till att det kommer upp på hyllorna och in i burarna, där det hör hemma.

   Radera
 2. Vilken tur att det fanns fler som kunde hjälpa till med hyllorna.
  Annars hade det kunnat gå hur som helst.
  Hoppas att vettisen kan hjälpa dina kompisar som inte mår bra just nu.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, vi har tur som har många snälla människor här som hjälper oss på olika sätt. Jag håller också tassarna för mina kompisar som inte mår bra.

   Radera
 3. Skönt att det gick bra med hyllorna trots att blogghjälpen var där och att du även fick godis efteråt.
  Vettisbesök är aldrig trevligt men är man sjuk så är det ju tyvärr nödvändigt och Emma är trevlig. Hoppas dina kompisar blir friska snart.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, nu kan jag nog andas ut vad hyllorna beträffar. Visst är Emma trevlig, men jag tycker hon är lite lömsk ibland. Rätt som det är sticker det till när hon är i närheten, och sen vet man inte vad som händer.

   Radera
 4. Tur att det gick bra med hyllorna trots blo..lpens medverkan! :)
  Det var bra att du fick godis också för det behöver man ibland om man skall må bra. Vad bra att ni har en godis- och kattmatsleverantör med stort hjärta! Hoppas hon får en fin födelsedag idag!
  Hoppas även att vettisbesöket idag går bra! Det är allt tur det finns bra och duktiga vettisar!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, bra att åtminstone du förstår värdet av godis! Blogghjälpen förstår inte hur viktigt det är. Vi får bara lite, lite och väldigt sällan.

   Radera
 5. Toppen att det gick så bra med hyllorna! Blogghjälpen är ju toppen på alla möjliga sätt(man kan faktiskt inte vara bäst på allting) Gott med gottisar! Nosbuffar

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...