tisdag 30 augusti 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Det är fortfarande mycket att göra på katthemmet. Jag styr förstås över allt med fast tass. Allt annat skulle innebära kaos.

I morgon kommer vår vettis. Det är bra för då kan hon kolla våra kompisar som inte mår så bra.

 Fast jag jan väl berätta att vi för närvarande inte har nån kompis som vi är jätteoroliga för. Det är bara en som har ont i sina bakben som ska till djursjukhus snart, men vi hoppas det inte är nån större fara. Det är väl bra?

9 kommentarer:

 1. Det är tur att du finns och tar hand om katthemmet! vågar inte ens tänka hur det skulle gå annars... Men det låter skönt att dina kompisar mår ganska bra. Det har ju varit så många sjuka på sista tiden och ni be få må bra, vila och busa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, ingen av oss borde vara sjuk eller må dåligt. Men vår värld ser tyvärr inte ut så.

   Radera
 2. Det låter verkligen bra att ni alla mår någorlunda hyfsat just nu! Det har varit så många tråkigheter de senaste månaderna. Och så småningom hoppas jag få läsa den bästa nyheten, att du ska till ditt för-alltid-hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, när den nyheten kommer lovar jag att mina bloggkompisar ska få veta den först av alla!

   Radera
 3. Kan säga det kort: Det är helt underbart att ni har nån kompis att vara jätteoroliga för. Hoppas det fortsätter så! Länge!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, det hoppas vi också. Vi vill vara glada och trygga katter.

   Radera
 4. Jamar som dom ovan.
  Äntligen kanske det har lugnat ner sig med allt tråkigt som hänt hos Er. Ni behöver en lååång paus med bara det "vanliga" som rullar på.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, tyvärr innebär "det vanliga" hos oss ofta bekymmer om nån katt som inte mår bra. Vi är glada så länge det inte blir för stora problem.

   Radera
 5. Så bra att det lugnar sig lite, vi hoppas att det fortsätter så. Vi vet ju att du har massor att göra! Nosbuffar

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...