lördag 20 augusti 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen bett mig jama att hon och hälsoansvariga varit hos vettisen och kommit hem klockan nu.  Hon är lite trött, så vi berättar om det i morgon.

6 kommentarer:

 1. Det borde inte behövas varken blogghjälp eller hälsoansvarig som måste åka till vetten "mitt i sent", de borde få vara hemma hos sina katter och familjer. Folk borde ta hand om de djur de skaffar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cirkus Boman, helt rätt. Om alla tvåbeningar tog hand om sina djur skulle de själva se till att djuren fick hjälp i tid. Gör de inte det ska de inte skaffa djur.

   Radera
 2. Vi måste jama att den här gången har blogghjälpen en fullt giltig ursäkt! Vi håller tassarna för att vettisbesöket gick bra.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, jag hade själv givit dom tillstånd att åka till vettisen.

   Radera
 3. Hoppas blogghjälpen fick lite välförtjänt vila! Blogga skall ni göra när ni har tid och ork med det. Vi är glada när det än blir.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vad snällt ni skriver. Vi blir glada när snälla människor är intresserade av vad som händer här på katthemmet.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...