tisdag 25 augusti 2015

Katten Roslita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rosita på Södertälje Katthem.

Trots det tråkiga som hände igår har jag jobbat på som vanligt idag. På ett katthem dyker det ständigt upp nya saker att ta tass om.  Livet måste gå vidare även om det gör det utan en älskad vän.

Jag har en hel del att ta itu med. Vår hemsida fungerar tyvärr inte ännu. Nån snäll människa mailade till oss för några dagar sedan och erbjöd sin hjälp, men tyvärr har i inte hört nät mer sen dess. Jag skulle så klart kunna fixa en ny hemsida själv, men eftersom jag har så mycket annat att gör vore det bra med lite hjälp.

Får se om h*n hör av sig igen.

10 kommentarer:

 1. Nog måste det vara människorna som ska ordna med hemsidor, du har ju fullt upp med att leda allt det praktiska och rent tassfasta arbetet där! Väldans otur att de inte har kompetent personal där på andra sidan. Men jag är glad att bloggen fungerar i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, du vet ju hur det är. När inte tvåbeningar klarar av saker är vi tvungna att rycka in.

   Radera
 2. Synd att inte hemsida fungerar. Det är ju sånt som bara ska fungera och att IT -hjälpen också. .. Men som Gustav säger, tur att bloggen fungerar !!

  Pst! Matte har sagt att hon är jätte imponerad av dig. Det där med närhet är ju lite läskigt ibland. Men matte sa att hon fick klappa dig försiktigt i flera minuter i kväll! Både över rygg och huvud!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, det är ganska trevligt att bli klappad tycker jag. Bara ingen kommer rusande rakt på mig, för då blir jag rädd.

   Radera
 3. Hoppas du får hjälp med hemsidan snart, Rosita!
  Inte kuligt när det tekniska krånglar :(
  Tassklappar och nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, nä, det är jobbigt när saker och ting inte fungerar. Kanske måste jag åka bort till dom i Amerika för att klara ut saker och ting!

   Radera
 4. Det är inte lätt med tekniken, hoppas att ni får ordning på hemsidan och kan koppla av lite (ifrån den i alla fall).

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, jam, det vore väldigt skönt om hemsidan fungerade. Den tar alldeles för mycket tid nu,

   Radera
 5. Hoppas att ni snart får ordning på er hemsida.
  Det däringa tekniska är inget roligt, jo så länge det fungerar är det kul men när det händer något som gör att inget fungerar då blir man bara arg.
  Får man då inte någon hjälp av den där helpdesken så blir man bara ännu mer ilsken.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, särskilt som helpdesken sitter i Amerika och man bara kan jama med dom efter 18 svensk tid.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet m...