torsdag 13 augusti 2015

Katten Rosita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rosita på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft flera besök att ta tass om här på katthemmet.

Först kom vår kattliga tassleverantör, Karin, med 2 stora kassar med godis och en stor peng till oss katter. Hon gick omkring och pratade med oss också. Jam tackade förstås för godiset vi fick. Lite senare fick vi smaka. på EN av sorterna. Det var så klart blogghjälpen som snålade igen.

Sen jamade jag med  Alices matte. Hon är också väldigt snäll och alla hennes tre katter kommer från vårt katthem. Idag hade hon också med sig godis. MEN DET HAR VI INTE FÅTT SMAKA ÄN! Ska ha ett allvarligt jam med blogghjälpen om detta!

Sen hade hon med sig fina skyltar där det står hur vi ska utrymma katthemmet om det händer nåt tok. Hon jobbar nämligen med sånt. Nu har hon på sin fritid gjort skyltar åt oss också. Fast vi hoppas vi aldrig ska behöva använda oss av vad som står på dom. Här får bara inte hända otrevligt!  

9 kommentarer:

 1. Så mycket trevliga besökare förstår att ni har haft det trevligt. Tror det vore bra om Blogghjälpen fick lite instruktioner om tilldelning från dem som lämna gottisarna..
  Alices matte är jätterar, vi har träffat henne! Vad bra hon har fixat!Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, fast det värsta är att hon HAR fått instruktioner - men jag tror inte hon fattar!

   Radera
 2. Så roligt för dig att ta hand om allt detta idag.
  Antar att allt flöt perfekt under din tassledning.
  Jasså, ni fick inte smakprovat på allt godiset, nåjam, det kommer ju en helg nu o då vankas det säkert godis i stora lass.
  Så snällt av Alices matte som fixat detta åt er, men som du jamar, hoppas att ni aldrig behöver använda er av det.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, det är jättesvårt att få blogghjälpen att förstå att det är VÅRT godis. Vet inte hur jag ska få henne att fatta det.

   Radera
 3. Men vad jamar du? Har ni inte fått smaka än? Nu får du allt börja ta i med hårdtassarna när det gäller godisutdelningen!
  Matte hälsar att hon tyckte du var ljuvligt söt, mycket sötare i verkligheten än på korten och hon sa att du jamade mycket kloka jam. Jag tror hon blev lite kär i dig...
  Vi hoppas också att ni aldrig skall behöva använda skyltarna.
  *nossbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tyckte er matte verkade väldigt trevlig också. Dessutom är hon ju väldigt snäll som både ger oss godis och hjälper oss med skyltar.

   Radera
 4. Du verkar snabbt ha kommit in i ditt arbete som bloggkatt men tänk så bra det vore OM godistilldelningen kunde bli 'normal'? då behövde ju inte den frågan ta upp så mycket av din dyrbara och viktiga tid?! :-)/Buff Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, det är precis så jag tänker. Jag har ju många andra viktiga saker att jobba med!

   Radera
 5. Typiskt Blogghjälpen att snåla med gottiset :(
  Kan ni inte på något vis hjälpas åt att komma åt den där godis gömman *fniss*

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...