onsdag 21 augusti 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft det ganska lugnt. Jag får min medicin och jag hoppas jag snart ska bli frisk. Jag tycker inte om att åka till vettisen. Jag vill åka till mitt egna hem! Men jag vet att jag måste åka till vettisen om jag inte blir frisk.

I morgon är det öppet hus igen. Jag tror inte nån kommer vilja ha mig då heller, eftersom jag inte mår riktigt bra. Det är inte så många som vill ta sig an en kisse som de vet är sjuk från början. Det är svårt att hitta ett bra hem även för de flesta friska katter.

Hoppas många av mina kompisar får hem i alla fall. Fast jag ger inte upp! Blogghjälpen har sagt att vi jobbar på så länge det behövs och det tänker vi göra också.

10 kommentarer:

  1. Å Stellan vad jag hoppas på att du ska få ett eget hem! Det finns faktiskt 2-beningar som begriper sig på en sjuk kisse också, så vi kan ju hoppas på att du får en intresseanmälan - fast du får vänta med att flytta tills du mår bättre.

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, finns det verkligen såna 2-beningar?

      Radera
  2. Ditt hemma finns också, det är vi säkra på. Även om du får vänta lite. Nu hoppas vi att meducinen tar så att du blir frisk. Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jag tycker jag har väntat tillräckligt. Jag vill flytta hem NU!

      Radera
  3. Men Kära Stellan, så jamans klart att du oxå får ett eget hem framöver, även om det kan ta en jamans tid.

    Håller tassarna att det inte är alltför långt bort.

    Tass på dig kompis

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, bra att ni håller tassarna för mig. Det behöver jag.

      Radera
  4. Vi tycker inte heller om att åka till vettisen, men vi litar på att husse tvingar oss för vår egen skull. Det är så han säger i alla fall. Och du kommer garanterat få ett nytt hem en dag, det ska vi minsann se till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, ja, jag har också funderat på om det är för min egen skulle de åker till vettisen med mig. För de är ju inte elaka på nåt annat sätt.

      Radera
  5. Jag och matte är alldeles bestämt säkra på att ditt alldeles egna hem finns där ute någonstans !
    Tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...