måndag 5 augusti 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag har jag börjat lära upp min efterträdare. Det är inte helt lätt att ta vid som bloggkatt ska ni veta. Det är mycket att sätta sig in i och framför allt måste man lära sig att ta tass om blogghjälpen!

Nu har jag i alla fall beslutat att ha en avskedsfest här på katthemmet i morgon kväll! ALLA snälla katter är välkomna. Vi har gott om mat här, men godis är, som ni vet, en bristvara, så kan ni ta med lite sånt är det välkommet.

Jag tror kvällspasset går vid 8-9-tiden så kom efter det. Sen kör vi fullt race till 6-7 på morgonen. Sen försöker jag packa det sista och kanske få en liten slummer innan jag åker på onsdag.

6 kommentarer:

 1. MEN Freddy mjau, vi kommer så jamans att sakna dig. Du måste jama sedan om hur du har det i ditt föralltid hem sedan.
  Vi kommer med på avskedsfesten, eller avskedsfest du kommer ju bara att flytta till eget hem Freddy, så jama inte om ngt avsked. Ska bli jamans kul att lära känna den nya bloggande kissen sedan, mjau

  Tasskram på dig Freddy, det har varit så skojsigt att ha fått lära känna dig, så det blir tomt nu, men hoppas att du kommer att trivas i ditt nya hem.
  Vi önskar dig all lycka komkpis.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, T, S, jag kommer sakna er också, men jag tror jag kommer få det jamarbra!

   Radera
 2. Vi kommer!!! Vi nattar matte å husse, sen tar vi kattlimousine direkt till ditt avskedsparty käraste Freddy.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, kul! Jag tar emot er innanför dörren!

   Radera
 3. Självklart kommer vi klosterkatter på festen! Imma stannar hemma, för hon mår inte bra, men vi andra kommer och firar av dig riktigt ordentligt... och vi tar massor av godis med oss, förstås!

  Tass från Jenny, klosterkatt och vikarie för Imma under hennes sjukdom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att Imma stannar hemma. Hoppas hon snart mår bättre. Kul att ni andra kommer i alla fall.

   Radera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag var blogghjälpen på katthemmet. För ovanlighetens skull gjorde hon lite nytta.  Hon såg nämli...