lördag 23 mars 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag har jag visat upp vårt nya katthem för alla medlemmar som var med på årsmötet.  Alla tyckte det var ljust och fint. Jag hade sagt till att det skulle finnas kaffe och kaffebröd åt alla. Det fick de efter mötet.

Innan mötet började var förstås blogghjälpen inne hos mig och fick de sista goda råden. På det här årsmötet hade ju vi katter för första gången tillfälle att lyssna till hela mötet, eftersom medlemmarna satt utanför våra burar. Det var väldigt bra för då kunde vi höra direkt om nåt var fel eller tokigt.

Eftersom blogghjälpen sa som jag jamat till henne gick mötet bra. När det var klart fick blogghjälpen en fin korg (fast den var av metall) med massa godsaker i av oss katter. Hon blev jamaröverraskad och glad.

Sen  kom hon in till mig igen och gosade lite. Numer tycker ju jag om att gosa.

10 kommentarer:

  1. Dig kan man lita på i alla väder. Jag tycker nog att styrelsen borde ha ALLA möten utanför era burar. Det är ju trots allt er det handlar om.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag ska genast jama till blogghjälpen! Så ska det förstås vara.

      Radera
  2. Jam, matte sa att du skötte mötet exemplariskt och till och med tillät henne gosa lite med dig. Hon e så stolt för det*fniss* min matte är så larvig när det gäller nya bekanskaper.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, din matte är jamarbra på att gosa. Jag gosar gärna mer med henne - och med husse också!

      Radera
  3. Mjau, mötet verkar ha gått bra. Jamar som Sippo, att mötet borde ha varit utanför era burar, eftersom det är er katter det handlar om.
    Du får visa bilder här sedan när ni kommit mer i ordning, mjau

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, mötet var utanför våra burar. Det hade jag ordnat.

      Radera
  4. Vad skönt att blogghjälpen skötte sig på mötet. Vad snälla ni katter är som ger henne en present, förstår att hon blev förvånad.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag tror hon var ganska nervös eftersom hon visste att jag och mina kompisar kunde hör allt hon sa. Men som tur var gick allt bra.

      Radera
  5. Så bra att ni kunde vara med på årsmötet, blir ju lite lättare när man kan jama till med en gång! Vad kul för Blogghjälpen och vilken bra present! Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, på det gamla katthemmet kunde vi inte vara med på mötena, men nu går det jamarbra!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...