måndag 18 mars 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

 Nu har jag tassarna fulla ska ni veta. Först har jag hjälpt blogghjälpen med styrelsemöte ikväll. Det är mycket att tänka på nu, så jag har fått hjälpa henne mycket.

Sen är det flytten. Jag håller på att planera allt i detalj, men det är ändå svårt att förutse allt. Det kommer nog bli en hel del nödlösningar när vi flyttat över, men det får jag ta tass om då. Jag följer ju med till nya katthemmet.

Sen har vi årsmöte på lördag också. Det är mycket att förbereda inför det också. Alla snälla medlemmar måste ju både få information och lite fika efteråt. Allt måste jag tänka på. Men jag tror allt kommer gå bra. Bara man är positiv så går det mesta!

7 kommentarer:

  1. Mjau, förstår att du har tassarna fulla med jobb att tänka på, tills det är klart att flytta över till nya katthemmet, så spinnande det ska bli.
    Tass i tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, ja nu är det mycket att tänka på!

      Radera
  2. Jag blir alldeles matt av att läsa hur mycket du har att planera och utföra! Du måste vara en tusenkonstnär som klarar av så många olika saker! Men jag är säker på att allt kommer ordna sig på bästa sätt under din ledning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ja tusenkonstnär är jag nog. Det måste man vara om man är bloggkatt på ett katthem

      Radera
  3. Jag blir alldeles matt av att läsa hur mycket du har att planera och utföra! Du måste vara en tusenkonstnär som klarar av så många olika saker! Men jag är säker på att allt kommer ordna sig på bästa sätt under din ledning!

    SvaraRadera
  4. Oj, oj så mycket med en gång. Skönt att Blogghjälpen har dig att luta sig mot. När går flytten? Ska allt och alla flytta samtidigt?Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, blogghjälpen skulle säcka ihop om inte jag stöttade henne!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...