tisdag 25 augusti 2009

Katten Kia berättar mer


Hej, det är Kia på Södertälje Katthem.
Efter att vi fått medicin och droppar i ögonen slutade det faktiskt att klia i ögonen. Jag förstod så småningom att den där hälsogruppen nog inte var så tokig, även om medicinen inte smakade gott. De hjälpte oss faktiskt. Men det är inte så lätt att förstå när man kommer till ett nytt ställe med nya människor, nya lukter, nya intryck och man dessutom inte mår bra.

En dag fick jag åka iväg till en människa som hette Veterinär. Där tittade man på mitt högra öga, som var ordenligt skadat. De sa att jag nog aldrig skulle kunna se på det ögat igen, men att medicinen hade gjort så att infektionen var borta. Det var nog den där infektionen som hade gjort att det kliade så väldigt. Så på grund av att dumma människor sparkat mig blev jag alltså blind på ena ögat.

Veterinären sa, att jag kommer att klara mig utmärkt med ett öga och att jag inte kommer att ha några besvär av det. Sen fick jag åka tillbaka till katthemmet och ungarna.

Efter ytterligare några dagar fick vi lämna karantänavdelningen och fick en egen bur bland de andra katterna. Det var kul att se lite andra katter som omväxling.

Jag berättar mer i morgon.

Kia

4 kommentarer:

 1. Nu håller vi tassarna för att du får komma hem fort.Nosbuffar Dui och Deco

  SvaraRadera
 2. Fy så elakt att sparka dig. Hoppas skaparkatten ger dom evig skoskav. *tröstartass*

  SvaraRadera
 3. Hej Dui och Deco. Det är bra att ni håller tassarna för mig. Då kanske jag får ett hem snart. Kia

  SvaraRadera
 4. Hej Sippo. Visst var det en elak människa som sparkade mig precis på ögat. Blogghjälpen säger att hon inte förstår vad det är för fel på människor som är dumma mot barn eller djur. Det förstår inte jag heller. Kia

  SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...