söndag 2 augusti 2009

Katten Gullan kämpar på för ett eget hem


Hej, det är Gullan på Södertälje Katthem.
Idag måste jag först berätta att det är öppet hus här på Morabergsvägen 6D i Södertälje mellan 15-17. Då kan ni komma hit och träffa mig och många andra katter. Vi är beredda att ta emot er.

Gårdagens berättelse slutade ju med att jag och ungarna satt i en bur i en bil som var på väg nånstans. Efter en stund stannade bilen, dörren öppnades och buren med oss i lyftes ur. Jag skakade av rädsla, ihopkrupen i ena hörnet av buren med Gosan och Gnutten tätt intill mig. Människan som bar oss sa att vi inte skulle vara rädda. Men jag vågade inte lita på nån människa, så jag fortsatte att vara rädd.

Vi bars in i ett stort hus. Direkt när dörren öppnades kände jag att det luktade katt. Jag hörde att nån svarade Södertälje Katthem i telefonen, sedan lyftes vi in i nåt som hette karantän. Där fick vi en egen bur och efter en stund fick vi mat och sen fick vi vara ifred ett tag för att lugna oss.

Hur gick det sen? Det berättar jag mer om i morgon.

Gullan

4 kommentarer:

 1. *trampar otåligt* Åhhh, det är så spännande ju!

  SvaraRadera
 2. Åhh vad det är jobbigt, när man har envis husse som inte vill ha fler kissar *mjau* Hade det inte varit så, hade jag tagit hem dig på en gång!!! Hoppas du får ett hem snart!!!

  Tasskram/ Texas och Jack

  SvaraRadera
 3. Hej Sippo. Ja, det är en riktig rysare, må du tro. Och ändå har du inte hört allt ännu... Gullan

  SvaraRadera
 4. Hej Texas och Jack. Tokigt att du ska ha en så envis husse. Men fortsätt bearbeta honom ni. En vacker dag kanske han inser att han ska ha en katt till? Gullan

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...