lördag 1 augusti 2009

Kan DU ge katten Gullan ett nytt hem?


Hej, det är Gullan på Södertälje Katthem.

Som ni kanske kommer ihåg sedan igår, så satt jag nu i buren med Gosan och Gnutten. De var lite oroliga, mest för att jag var det, tror jag. Då lyfte plötsligt en av människorna som satt in oss i buren upp den och sa till den andra: nu åker vi.

Åker? Vart då? Jag la ungarna tätt intill mig och försökte lugna dem, men det var inte så lätt eftersom jag var jätterädd själv. Sånt märker ungar. Tänk om de skulle köra iväg med oss nånstans där de inte var snälla mot katter. Eller om de skulle åka iväg nånstans och bara kasta ut oss utan mat igen. Tankarna for i huvet och det ena jag kom att tänka på var värre än det andra. Jag tryckte mig så långt in i lådan som det gick

De lyfte in lådan i bilen, stängde dörren, startade bilen och körde iväg. Vart skulle vi, och vad skulle hända med mig och ungarna nu?

Mer i morgon.

Gullan

2 kommentarer:

  1. Usch, nu är det ju jätteläskigt ju. Betydlig hemskigare än dom där filmerna husse brukar titta på. *ryser* Skynda att tassa klart berättelsen.

    SvaraRadera
  2. Hej Sippo. Ja, det var jätteläskigt. Det är bra om din husse inte ser hemska filmer, det mår nog ingen bra av. Jag ska tassa klart berättelsen så snart jag kan. Gullan.

    SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...