En katt på Södertälje Katthem bloggar

torsdag 22 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag har det varit lite bättre ordning på katthemmet. Åtminstone på eftermiddagen. Då kom nämligen blogghjälpen och som tur var förstod hon direkt vad som var viktigast: godis.

Vi fick smaka en ny sort idag som vi tyckte väldigt mycket om. Vi har sagt till blogghjälpen att hon skulle lägga namnet på det godiset på minnet och köpa mer av det. Hoppas hon förstod det också.

Det var kul att läsa att flera tyckte som vi i gårdagens blogg, nämligen att stora företag borde sponsra oss katter. Man kan ju tycka att nån analytiker i stora företag borde kunna tänka ut sånt själv, men där går de tydligen bet. Jag tror det vore mycket bättre om de ägnade lite mer tid åt oss än åt att analysera andra saker, som de ändå inte klarar av. Hur ofta har en analytiker rätt? Tänk om de ägnade sig åt välgörenhet gentemot katter istället, då skulle de har rätt varenda gång!

I morgon förmiddag ska blogghjälpen åka på en liten resa. Hon kommer visst inte hem förrän på söndag kväll. Det betyder att vi inte har nån som hjälper oss med bloggen, om hon inte hittar nån dator dit hon ska, förstås. Då kan vi ha telepatisk kontakt och tala om vad hon ska skriva.

10 kommentarer:

 1. Vad bra att ni fick godis idag, särskilt eftersom Blogghjälpen ska resa bort. Vi kommer att sakna er när ni inte skriver. Vi fortsätter hålla tassarna för att era nya människor kommer snart. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vad bra att blogghjälpen förstod, att ni längtat jättemycket efter godis! Säkert kommer hon ihåg, vad den där särskilt goda sorten heter. Blogghjälpen verkar tänka på sådana saker som vi kissar tycker är viktiga! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Telepati är vi katter bra på! Så om blogghjälpen bara får tillgång till en dator under sin semesterresa, skall du se att ni kan blogga ändå. Annars kanske ni får låtsas att ni också har semester? Matte säger att hon önskar att hon hade råd att hjälpa er bygga en stor rastgård utanför, så att ni kunde komma ut och nosa på alla sommardofterna emellanåt... kanske en överbyggnad vid parkeringen på sidan av huset? Ni skall se, vinner matte på någon av de där lotterna hon köper ibland, kanske det blir verklighet!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 4. ÅH stackars er som inte kan blogga på några dagar, *Suck* Hoppas blogghjälpen har ngn dator dit hon ska, så ni kan ha telepatisk kontakt med varandra, *håller tassarna på det*
  Vi kommer att sakna er mycket nu, under dom här dagarna, när ni inte kan skriva ngt :(
  Hoppas dagarna går fort, så vi får veta vad ni har haft för er, mjau

  Tassekram på er missevänner.

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan


  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 5. Låter som om blogghjälpen är en riktigt förstående människa när hon förstår att ni behöver ert godis. Hoppas att hon får tag på en dator under semestern, så ni kan fortsätta sprida era kattliga budskap över världen.

  SvaraRadera
 6. HEj Dui och Deco. Ja, vi får försöka jobba på att våra människor ska se just oss på katthemmet. På söndag finns nästa möjlighet!

  SvaraRadera
 7. Hej Findus, Isak och Rasmus. Jo, blogghjälpen brukar försöka tänka lite på oss, det måste vi medge. Men det är inte av omtanke om oss som hon reser bort!

  SvaraRadera
 8. Hej Imma. Vi håller tassarna för att er snälla matte köper en lott med jättevinst på, så vi får en rastgård. Det vore toppen.

  SvaraRadera
 9. Hej Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan. Vi hoppas också att dagarna går fort, för vi har ju mycket vi vill berätta om. Man kan tro att det inte händer så mycket på ett katthem, men vi tänker ut massa saker som vi vill att ni ska få veta.

  SvaraRadera
 10. Hej Sippo. Vi får se hur det blir. Hon säger själv att hon inte ska vara borta så länge, bara två dagar, men vi tycker inte hon ska vara borta alls. Hon ska vara på katthemmet och ge oss godis!

  SvaraRadera