En katt på Södertälje Katthem bloggar

fredag 9 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.
Idag har vi byggt om lite i vår bur. Man har satt in en stor brummis som sprutar kalluft, och det var skönt. Det har varit väldigt varmt på katthemmet på sistone.

Ni som läste bloggen häromdagen vet ju att vi hjälpte blogghjälpen med viktiga saker att ta upp på styrelsemötet. Tyvärr förstod hon ju inte en av de viktigaste frågorna vi ville att hon skulle ta upp, nämligen den om godis till oss katter på katthemmet.

Som tur är finns det ju mer alerta läsare av bloggen, och en av dem, Birgitta, agerade direkt. Hon skrev att hon skulle sätta in en peng till oss katter och villkoret är att ALLT SKA GÅ TLL GODIS! Det är ju jättesnällt av henne. Vi har legat på blogghjälpen minst trettifemton gånger idag att hon ska ringa kassören och fråga om pengarna kommit in. Fast då svarar hon att det inte finns en chans att de kommer in så snabbt.

Man tycker ju att bankerna kunde göra undantag när det gäller så här viktiga transkattioner, så vi fick godispengarna bums, men de verkar väldigt slöa. Nu har i alla fall blogghjälpen lovat att vi nog får lite godis av henne på söndag. Sen får vi se när godispengarna från Birgitta kommer.

Vi ska ligga på kassören som bara den!

14 kommentarer:

 1. Vad skönt att ni fått lite svalt för nu är det varmt!
  Matte bad mig fråga er om nån vet om någon bra snickare här i södertäljeområdet som kan göra kattsäkra nätramar till fönster till inte alltför hutlösa priser, så att vi kan ha öppet på natten så det blir lite svalare inne.

  Vi håller tassarna för att ni får godis på söndag!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Vi vet att det finns en firma som heter Netty (www.netty.se) som är bra på att sätta upp nät på balkonger till ett bra pris. Kolla med dem i första hand.

  SvaraRadera
 3. Så bra att ni har en kallsprutmaskin på katthemmet. Det kan alla ni fina missar behöva, så att ni har det lagom varmt. Hoppas att inte alla på banken har besök av Söm-Ester. *oroliga* Så viktiga saker som godispengar borde få förtur. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Kattson - matte kollade på www.nettyskyddsnat.se men det verkar tyvärr inte passa våra mått på fönster eller fransk balkong

  SvaraRadera
 5. ALLTSÅ; vi jamade här nyss, så försvann det vi jamade om, *FNYS*
  Jo vi jamade om detta, att det var ju bra att ni har fått sådan där fläkt, eller vad den däringa maskinen kallas för, mjau

  Det är klart att ni måste få erat godis, så snälla som ni är, mjau

  Vi hörde av klosterkatterna att eran blogghjälp akulle åka och hälsa på dom i nästa vecka, mjau
  Våran matte och sambo var och hälsade på dom i veckan och dom sa att det var SÅ TREVLIGT!
  Så blogghjälpen och hennes man kommer att få det lika katte trevligt som vår matte och hennes sambo.

  Tasetass på er missevänner


  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan


  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att ni får det lite svalare nu! Vilken bra idé av Birgitta med godismärkta pengar! Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Kassören håller koll och lovar att tala om när era godispengar kommer in!!

  SvaraRadera
 8. godispengar på väg från mattes konto till ert plusgiro
  tass på er
  Mozart & Vincent

  SvaraRadera
 9. Hej Findus, Isak och Rasmus. Det är toppen med kallmaskinen. Vi tycker också att affärer som rör godispengar borde ha förtur. Hoppas det blir så *orolig*.

  SvaraRadera
 10. Hej Alice. Då har jag tyvärr inget annat tips. KAnske att höra med K-rauta?

  SvaraRadera
 11. Hej Anonym. Visst är det konstigt när saker man jamar bara försvinner! Bara inte samma sak händer med godiset! Ja, blogghjälpen ska hälsa på Klosterkatterna. Det ska bli jättekul tycker hon.

  SvaraRadera
 12. Hej Dui och Deco. Vi tycker Birgitta är toppen! Det borde finnas många fler Birgittor. Hon har tagit hand om 2 hemlösa katter också!

  SvaraRadera
 13. Hej Kassören. Du är den viktigaste länken i det här viktiga ärendet nu sedan Birgitta berättat att hon satt in godispengarna. Du ska väl inte vara ledig eller nåt???

  SvaraRadera
 14. Hej Mozart och Vincent. Vilken toppenmatte ni har! Buffa på henne från oss!

  SvaraRadera