tisdag 4 oktober 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

ömHej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag drömde jag om den där gången när jag fick tre godisar av blogghjälpen. Det känns som väldigt länge sen. Idag skulle jag vara glad om jag fick tre godisar!

Men jag vet att de på nåt sätt menar väl här på katthemmet. Jag är tålmodig och vet att en dag slipper jag tratten. Förhoppningsvis har jag inga sår på mig då heller.

Nu måste jag fortsätta arbetet med Nyöppningen på lördag. Då ska vi öppna vår Second Handbutik. Det kommer bli korvgrillning (om vädret tillåter), fika med hembakat bröd och lotteri bland annat. Ni förstår att jag har mycket att stå i?

10 kommentarer:

 1. Jag förstår att du har jäktigt nu med att det nya till lördagen.
  Hoppas att tratten har åkt av tills dess, för det kan inte vara lätt att grilla med en sådan stor sak runt huvudet.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, nä, men jag har bestämt att nån annan får grilla i alla fall.

   Radera
 2. Kan inte bli annat än succé med din nya butik. Om jag bodde i närheten skulle jag definitivt komma att titta på vad du åstadkommit.
  Du kan tro att jag tänker på dig varenda dag du måste ha den där tratten. Hoppas, hoppas att de dumma såren snart är borta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag har sagt till vettisen att jag inte behöver nån tratt längre, men hon lyssnar inte på mig!

   Radera
 3. Har du fortfarande inte fått några gottisar? Det börjar snart bli ett fall för Kattombudskatten.
  Jamar som Ozzy, hoppas du blir av med tratten innan nyöppningen på lördag så du har en chans att putsa pälsen ordentligt innan alla besökare kommer så de ser vilken söt misse du är!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam har tagit fram feletonnumre till KattO!

   Radera
 4. Hej, Södertälje Katthem! Frans och Fridolf här för en uppdatering om hur det går i vårt nya hem! Först och främst heter vi numera Kratos och Zelos (våra ägare är tvspelsnördar, men vi älskar dem ändå). Förutom våra namn har det självklart varit en massa nya omställningar, men vi har tagit till oss allt i rekordfart! Redan första dagen, efter bara några timmar, spatserade vi runt som två små gudar i vårt nya kungadöme. Trots det är vi ändå jättefästa vid våra människor. Vart de än går i huset följer vi efter. Inte ens i badrummet får de vara ifred, för har de händerna fria borde de alltid klappa oss. Vi har båda blivit riktiga kelningsnarkomaner, men Kratos är värst. Han kurrar så fort människorna tar upp honom i famnen. Det enda buset vi ställer till med är att vi älskar att gå på borden här hemma, även när vi blivit nedburna från dem gång på gång. Sen bråkar vi med varandra ibland också, men det är mest bara syskonkärlek. Så, kort och gott kan vi med tassarna på hjärtat säga att vi har hittat vårat för-alltid-hem. ♥

  PS: Vi har ett Instagramkonto ni kan spana in, om ni saknar våra söta små ansikten. Vi skulle ha full förståelse för det. ;)
  https://www.instagram.com/kratos_zelos_kittens/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra från er! Jam lägger ut det här på vår facebooksida!

   Radera
 5. Du får säkert ett par godisbitar när tratten åker av. Det skulle förvåna mig annars!
  Förstår att du har massor att förbereda inför lördag men du tar det väl lugnt också. Vila är viktigt för en kisse!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. NAlleman64, faktiskt blir godiset nr 2! Nr ett är att få av tratten.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...