måndag 24 oktober 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag är det avslutning på mystrampskolans kurs. Då visar jag hur man kan ligga på sidan och mystrampa samtidigt. Det är inte så svårt som det ser ut, faktiskt. Testa!

Ni som har följt hela kursen och vill ha diplom kan sätta in 100 kronor på vårt plusgiro 38 93 41 - 9 eller swisha till 12345 25408. Sen kan ni skicka ett mail till bloggkatt@gmail.com och skriva ert namn, er människas namn och adress och säga att ni betalat in pengar för ett diplom så kommer det med posten!

Nu ska jag förbereda ett styrelsemöte här på katthemmet i morgon. Det är vissa saker jag vill ta upp, nämligen.

10 kommentarer:

 1. Nu när du även har blivit instruktör på katthemmet bör ju faktiskt betalningen för det arbetet bli godis.
  Du har många strängar på din lyra Inka, lycklig den matte/husse som får dig i sitt hem.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, här blir det tyvärr ingen betalning i form av godis ännu. Man måste först veta med säkerhet vad jag var allergisk mot.

   Radera
 2. Oj, så avancerat, och jag som inte lärt mig första lektionen än! Fast det du hade igår, buffning, det kan jag lite. Det är nog spinning som jag är bäst på. Men jag får väl träna. Och när jag är klar med det ska jag be om ett diplom! Gustav jamar att han inte behöver nån kurs, så han har överlåtit det här på mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jag tycker du verkar väldigt duktig, särskilt med tanke på att du är så liten och kanske har lite språksvårigheter också? Träna på så ska du nog klara ett diplom.

   Radera
 3. Det där med buffar medan man trampar är lite bökigt. Men brorsan är helt värdelös på tramp. Han bara kurrar hela tiden och vill bli buren men trampa det kan han inte. Ska träna lite på buffar och sen prata med matte om diplom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, jam, det är inte så lätt för alla att trampa, men om brorsan tränar lite så klarar han nog ett diplom.

   Radera
 4. Vi har gått hela kursen och har satt in pengar för ett diplom!
  Klart man vill ha bevis på att man gått Inkas kurs!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, ditt diplom har vi skickat idag! Du var jätteduktig.

   Radera
 5. Cornelia, Svens lillasyster25 oktober 2016 09:47

  Ååååå jag klarade även sista övningen, nu kommer jag att få ett diplom, kan knappt fatta att det är sant! Dansar svansdans just nu!..... Cornelia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cornelia, jaaaaa! Du klarade det. Ditt diplom är på väg!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...