fredag 7 oktober 2016

Katten Inka på Södertälje KAtthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag ska jag avslöja varför jag haft så ovanligt mycket att göra på sistone! Jag har nämligen ordnat så att 2017 års kalender kommer finnas till försäljning på katthemmet i morgon när vi har Nyöppning med öppet hus, second hand,  fika, lotteri och om vädret tillåter, varm korv.

Idag på eftermiddagen blev våra snälla tryckare klara med den första laddningen som blogghjälpen var och hämtade och tog till katthemmet. Vi har beslutat att inte göra som de flesta andra katthemmen - höja priset, utan vi tar 100 kronor per kalender i år också.

Jag snodde förstås åt mig ett lager som mina bloggvänner kan få boka redan nu! Om du vill ha kalendern skickad kan du betala in 100 + 25 kronor i porto (=125 kronor), skicka ett mail till bloggkatt@gmail.com där du talar om vad dina människor heter och vilken adress ni bor på, så ska vi skicka till er. Om ni får plats att skriva alla de uppgifterna på inbetalningen räcker det så klart, men det bästa är om ni gör både och.

Nu måste jag verkligen vila inför morgondagen. Vi ses väl mellan 13-16?


11 kommentarer:

 1. Ojojoj, du har alltså fixat nyöppnande, kalender och de dagliga rutinerna MED tratt!! Helt obegripligt?! Vi vill givetvis ha kalendern men matte kommer förbi någon lördag och köper den, dock har hon i morgon prioriterat helt fel -säger att hon måste? göra något annat! Vad kan vara viktigare än att gå på er nyöppnande? Det fattar vi inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, du slår verkligen tassen på spiken - VAD kan vara viktigare än att komma till oss?

   Radera
 2. Men vad du har haft mycket att stå i sista tiden.
  Nu hoppas jag att det kommer jättemycket folk till er nyöppning på lördag och att dom har plånböckerna på vid gavel hos er.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam hoppas också att det dräller in en massa trevligt och snällt folk.

   Radera
 3. Åh, nu ska vi se till matte på skarpen att hon shoppar varsin kalender till oss i morgon! Så nyfikna på vilka som är modeller i år

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, jam, det är spännande läsning ska ni veta.

   Radera
 4. Vad bra att du fick kalendrarna klara till öppet hus! Det är ju en perfekt julklapp att ge bort! Har sagt det förr men det är allt bra tur att du är där och kan snabba på saker och ting.
  Jag som är en dum tvåbening måste bara fråga vilket nummer man skall använda för att betala in till?
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, man ska betala in på vårt pg 389341-9 eller swisha till 12345 25408. Typiskt blogghjälpen att missa att skriva det!

   Radera
 5. Matte har tassat iväg 125,- för nästa års kalender.
  Hon har också skrivit ett mail 📧 med adressen till dig.
  /Amanda

  🐾 Nosbuffar 😻

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, jam har fått ert mail och jag ska jama till blogghjälpen att hon skickar kalendern i morgon!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...