torsdag 6 oktober 2016

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Så har man tagit tass om öppet hus igen. Det var trevligt att säljgruppen var på plats. Det blev lite extra gos, men blogghjälpen tycker inte att jag är mitt riktiga jag när jag har tratten på. Det stämmer nog, för den stör mig.

Jag har lite svårare att gosa med den. Blogghjälpen klappade mig på pannan, men det blir liksom inte samma sak när man har en dum tratt på sig.

Jag fortsätter jobba i alla fall. Det är mycket att göra inför lördagen,  och jag vet ju att utan mina insatser skulle allt bli kaos.

8 kommentarer:

 1. Å, Inka, du är så jamarduktig som klarar alla plikterna trots tratten! Har du fått nospussen som jag skickade via blogghjälpen? Kanske tänker hon att hon vill vänta till du slipper tratten (då blir det lite lättare att komma åt din nos, menar jag), men se till att du verkligen får den! hälsar din beundrarinna sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jam ska få nospuss när tratten är av. Det blir så bökigt annars.

   Radera
 2. INGENTING är som vanligt med den där tratten på skallen! Önskar dig lycka till med all planering för lördagen, förstår att det är litet extra svårt att koncentrera sig nu? Tur du är varm i pälsen vid det här laget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav,, nä ingenting är som det ska när man har tratt. Men jag ska klara jobbet i morgon ändå.

   Radera
 3. Snart är du väl av med tratten? Är det veckan ut du måste ha den?
  Hoppas i alla fall att du inte sliter ut dig med alla förberedelser som du får ta tass om. Det är viktigt med vila också (och godis och gos)!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jam måste nog ha tratten några dagar till. Sen måste jag få provsvaren också, men när det är klart hoppas jag att det är fritt fram för GODIS!

   Radera
 4. Även om jag hittills har sluppit bära tratt, så kan jag ju tänka mig vilket elände det måste vara.
  Inte kan man tvätta sig och inte kan man gosa som man vill.
  Hoppas hoppas att dessa dagarna går fort så du snart blir av med den.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, och jag hoppas att du aldrig, aldrig behöver bära tratt. Det är jättejobbigt.

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...