lördag 29 oktober 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Nu har jag klarat av både medlemsmöte, öppet hus, loppis och fikaservering. Allt har gått bra  och alla verkade nöjda.

Från min bur hade jag bra koll på allt som sas. Det var inga direkta felaktigheter, men tyvärr behandlades inte en av de viktigaste frågorna som vanligt - godisfrågan.

Nåjam, jag jobbar så klart vidare med den. Blogghjälpen och jag jamade en hel del efter mötet. Jag frågade om hon trodde det var en bra idé att börja med en tvättkurs, men då sa blogghjälpen att nu har vi visat Mystrampkursen  så nu är nog våra följare lite trötta på kurser. Vi får se om vi tar upp en ny kurs lite senare. 

6 kommentarer:

 1. Oj då, det var inte bra. Men vad jag förstår så får du godis i alla fall.
  Jackis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jackis,, nää - det är det jag inte får. Jag måste hålla strikt diet så de får veta exakt vad som orsakade mina utslag.

   Radera
 2. Äntligen fick vi iväg matte på dagens Öppet hus! Hon säger att det var jamarmycket folk där och att det var så mysigt att prata/jama med dig och Nilla. Hon sa också att det var jamarfint ordnat med de nya hyllorna i Secondhand avdelningen! Cornelia står bredvid mig och stampar med tassen och säger att hon VILL gå din tvättkurs!! Buff Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, det var synd att blogghjälpen inte hann tala mer med din matte, men det var så många på plats just igår. Hoppas matte snart kommer tillbaka. Jama åt Cornelia att tvättkursen kanske kommer lite längre fram.

   Radera
 3. Det där med godis frågan är väldigt viktigt. Tänk att tvåbeningarna inte förstår det? Men vi är imponerande över hur du tar hand om allt som händer på katthemmet .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, oj *rodnar lite* är ni imponerade? Det var roligt att höra. Jam göra så gott jag kan.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...