söndag 30 oktober 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Nu har det varit sån där söndag igen. Jag gillar inte söndagar och helgdagar så mycket. Jag vill helst att det ska vara vanliga dagar.  Det är tur att våra snälla volontärer kommer till oss alla dagar. Utan dom skulle det inte fungera alls.

Idag har jag tagit det lugnt efter att ha umgåtts med alla trevliga människor som var här på medlemsmöte och öppet hus igår.

Men i morgon är det dags att jobba igen. Det är mycket att göra för en bloggkatt varje dag. Först måste jag ju, tillsammans med mina bloggkollegor i Amerikatt ta tass om presidentvalet där. Det är viktigt att det blir nån som är bra som väljs. Sen måste jag se till att dom som håller på att bråka i våra vatten i Östersjön slutar med det. Sen kommer påven till Sverige mitt upp i allt. Jam, det är bara några av uppgifterna jag måste jobba med den närmaste tiden.

8 kommentarer:

 1. Men nu förstår vi INTE hur du ska hinna ta tass om alla de göromål som du radar upp?!Nog för att din kattacipet är något utöver det vanliga men nu känns det liiiite för mycket även för Inka?...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, det ska nog gå bra. Jag kan be min kompis Nilla om hjälp, så det ordnar sig.

   Radera
 2. Jag håller med dig Inka! Jag gillar inte heller söndagar och helgdagar. Det är mycket bättre med vardagar. Igår var jag borta så jag läste ditt lördagsinlägg först nu. För läser alla dina inlägg gör jag. Alltid!
  Det låter som verkligt tunga uppdrag du har på din agenda. Det är bra men slit inte för hårt. Tror i alla fall allt skulle bli mycket bättre om du tog över istället för tokiga tvåbeningar som startar krig och sådant elände.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jag tror inte nån katt skulle starta ett krig där vi dödar oskyldiga. Det är bara elakt.

   Radera
 3. Vi håller med Katten Sven!
  Akta, så du inte blir utbränd av allt jobb Sötaste Inka 😺

  🐾 Nosgos 🐠

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, nä, jam vet när jag ska ta det lugnt.

   Radera
 4. Ojoj vad du har mycket att göra. Du måste nog snart delegera lite till dina burkamrater.. Snart när du får ett eget hem, kommer du som vi gilla helgerna. Då är matte hemma och man kan kela massor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, jam, jag tror mycket kommer bli annorlunda när jam får ett eget hem. Men jag är inte där ännu.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Vi börjar vänja oss lite långsamt vid att vara tillbaka på katthemmet. Vi gillar inte att visa oss...