söndag 8 november 2015

Katten Rakel på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rakel på Södertälje Katthem.
 
Som tur var läkte det där såret jag hade fått när jag hade den där minnesluckan. Däremot gillade jag fortfarande inte att bli klappad.

Problemet var bara att människorna som var på det där stället, inte gav sig. Jag var hela tiden beredd på att de skulle klippa till mig, men det gjorde de aldrig. Det kändes väldigt konstigt.

Efter en tid fick jag flytta ut i kattsalen. Där fanns det många andra katter som jag inte träffat förut. De flesta var väldigt trevliga och jag blev burkompis med några som jag gillar skarpt.

När en av kompisarna, Daisy, fick ett eget hem, överjamade hon mig att bli bloggkatt. Det är det jag är nu. Det är kul och jag jobbar på så bra jag kan. Blogghjälpen och jag har blivit kompisar också.

Idag har jag tagit tass om öppet hus också. I morgon ska jag ta tass om mitt livs första styrelsemöte.  Har en hel del viktiga punkter som måste tas upp där.


10 kommentarer:

 1. Jag var precis som du när jag kom till katthemmet så jag vet hur läskigt det var i början när de envisades med att försöka klappa och sånt. Jag fick precis som du också ett stick och vaknade med sår på magen, men fick förklarat sen att det var för att jag skulle slippa få mer ungar och det tycker jag är bra.
  De är riktigt envisa på katthemmet, men visst är det mysigt när man väl kommer på att gos är jamarhärligt och att det bara är snällisar där?
  Glöm inte ta upp godisfrågan på mötet imorgon
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, tack för tipset. Godisfrågan kommer att finnas högst upp på min lista.

   Radera
 2. Jag tycker att det märks att du börjar "bli varm i pälsen" nu.
  Detta med att ta tass om styrelsemötet i morgon är ju jamars viktigt för alla dina andra kompisar på katthemmet också.
  Förstår att du har mycket att ta upp imorgon.
  Lycka till.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam, man har mycket att tänka på som bloggkatt!

   Radera
 3. Vänta bara tills du tycker att det är riktigt mysigt å bli klappad :)
  åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa, ja, fast jag börjar nog redan tycka det... Ganska i alla fall.

   Radera
 4. Du sköter dig jamarbra som bloggkatt, tycker vi! Och snart kommer du att lära dig hur skönt det är att bli klappad... men spela gärna lite "svårflörtad" för det brukar resultera i fler godbitar *fnissar busigt*. Å, apropå det, glöm inte den superviktiga godistilldelningsfrågan i morgon! Hur mycket vi bloggkatter än tjatar, verkar blogghjälpen ha märkligt svårt att förstå att man måste vara mycket generös med godiset. Du skall veta att de har massor av det i skåpen, så se till att det delas ut till alla!

  Tass från Majsan, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majsan, jodå, jam vet att det är en fråga som jag fått ärva från alla mina företrädare. Men jag ger inte upp! Godisfrågan måste lösas.

   Radera
 5. Sätt nu ned tassen ordentligt från början på ditt första styrelsemöte annars är risken stor att godisfrågan hamnar lååååångt ned på dagordningen och kanske bordläggs till nästa möte om de inte hinner med alla punkterna!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, tack för tipset! Jag ska nog se till att godisfrågan får högsta prioritet!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...