fredag 27 november 2015

Katten Rakel på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rakel på Södertälje Katthem.

Idag är det jäktigt här må ni tro! Vi firar både första advent och Kattens Dag! Och allt måste klaffa! Det står inte i annonsen, men alla vet väl att det är jag som är ytterst ansvarig för alltihop.

Öppet hus, Loppis, lotteri, fika, grillad korv - och inte minst firande av Kattens dag!

Ni kommer vl om ni kan?

 

10 kommentarer:

 1. Jag önskar så att jag kunde få komma och träffa dig och dina kompisar! Hoppas att det ändå ska komma massor med människor med stora plånböcker som de vill lätta på!
  Det var förstås en miss att det inte står att du ansvarar för allt, men du kan väl jama det till dem som kommer? De kommer säkert bli imponerade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, klart det blir imponerade. Men jag är ju en blygsam katt, så jag hoppas folk förstår ändå vem som ligger bakom allt.

   Radera
 2. Jösses - Glömde? de skriva i annonsen vem som är ansvarig! Utan en bloggkatt som tar sitt fulla ansvar skulle det ju inte bli några fungerande arrangemang alls. Ps. Vi skickar matte, vi stannar hemma och passar på att julpynta lite när matte inte har möjlighet att lägga sig i, hihihi..
  .....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, precis! utan en bloggkatt skulle be bli totalt kaos! Jättebra att ni skickar matte. HON brukar ju verkligen förstå hur vi katter har det!

   Radera
 3. Jamar som Gustav, jag önskar att jag också kunde komma och spendera en massa klöver hos dig, men jag bor för långt bort för det.
  Hoppas att många andra kommer till er och är på sitt bästa humör.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, det är synd att flera av er bot för långt borta för att komma hit. Det hade varit väldigt kul att träffa er alla.

   Radera
 4. Helgen är trygg i dina kunniga tassar.
  Allt kommer säkert fungera som du har tänkt :)

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, jam, jag är säker på att allt går bra nu.

   Radera
 5. Men.... hur kan man missa och ta med den huvudansvarige............. det får du ta ett snack med dom om. jag kommer inte... men jag löste det genom att göra ett "bankärende" åt Er...
  åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa, jam, fråga inte mig! Men så går det till här på katthemmet. Snätt av dig att göra ett bankärende. Vi tackar så mycket.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...