lördag 28 november 2015

Katten Rakel på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rakel på Södertälje Katthem.

Jahajam,  nu har jag tagit tass om första dagens firande av Kattens Dag.

Det har gått bra och det kom många snälla människor. Jag övervakade allt från min bur så att inget skulle gå fel.

Vi hade en del besökare på vår loppis, men vi hörde att på närliggande butiker var det i det närmaste kaos, för det var så många som ville handla. Så många var det inte här, men vi fick in lite mer än 2500 pengar i alla fall. Om ni visste hur väl vi behöver det pengarna!

I morgon kommer vi fortsätta firandet av Kattens Dag mellan 14-16. Några av våra snälla volontärer finns på Djurmagazinet i Södertälje också. De gör en jättefin insats för oss katter och samlar in pengar där.

På dagens bild kanske ni ser att jag ligger på en ny, skön filt? Den har jag fått av Sven och Räkan och deras kompisar! Den ska jag får med mig när jag flyttar! Den ska jag vara väldigt rädd om!   


11 kommentarer:

 1. Klart att du fixade så att allt fungerade.
  Bra att ni fick in en slant.
  Vilken fin filt du fått som du ligger på.
  Ser jamarmysigt gosig ut.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jag älskar min filt! Den är hur bra som helst.

   Radera
 2. Det visste jag väl att du skulle fixa så att det gick så bra!!
  Ja de där pengarna är välkomma tror jag :)? Självklart!!!
  Och så har du fått en sån filt att ta med, kan det bli bättre :)?
  åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa, varenda krona behövs här på katthemmet. Just nu är det ovanligt många pengar som försvinner till vettisarna. Är lite orolig faktiskt.

   Radera
 3. Åh vilken mysig filt! Klart du ska ta med dig den när du flyttar. Tur att du övervakade dagens firande. Hur skulle det annars gå? Vi ska försöka skicka matte i morgon till erat firande. Men man vet aldrig med henne, hon pratar om att adventspynta hos "mormor ". Det är ju sånt vi gör bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, vi träffade er matte idag. Tack för att ni skickade hit henne. Det är alltid trevligt att träffa henne och hon berättar alltid nåt om er.

   Radera
 4. Vad kul att ni fick in lite pengar! Vi kan bara jama instämmande att det är en jamarmysig filt, vi har en likadan här hemma och jag älskar att ligga på och under den samtidigt i soffan, matte brukar vika den så jag kan krypa in emellan.
  Här har vi haft tassarna fulla idag, vi hade helt stopp i avloppet när vi vaknade så matte fick ringa efter en tassverkare som kom och fixade problemet på eftermiddagen, men vi var naturligtass tvungna att övervaka allt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, kan man göra så också med filten? Det måste jag lära mina nya människor. Tur att ni övervakade hantverkarna. Man vet aldrig vad som kunna hända annars.

   Radera
 5. Matte har berättat att du satt i din bur och hade superkoll på allt å alla! Sen råkade hon få se när du tog en paus och busade lite med något under mattan, jamarsött såg det ut. OCH fikabrödet var superfint och GOTT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jasa, din matte såg när jag busade loss? Hi-hi. Kul att hon gillade fikabrödet.

   Radera
 6. Bra att det kom in pengar, hoppas på mer idag! Väldigt fin filt! Omtänksamt! Nosbuffar

  SvaraRadera

En katt på Södertälje Katthem berättar

Hej, jag är lite blyg så jag vågar inte riktigt berätta vad jag heter ännu. Men om ni vill följa mig så kommer jag börja blogga i början på ...