tisdag 26 augusti 2014

Katten Micke på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Micke på Södertälje Katthem.

Eftersom jag ju är ganska intresserad av politik, som ni som läste bloggen igår märkte, så tänkte jag bara tillägga en sak idag.

Flera tycker ju att våra djurskyddslagar är rätt OK. Men då tycker jag att man ska se det mot bakgrund av att många andra länders djurskyddslagar är katastrofalt dåliga. I den jämförelsen blir ju våra lagar bra, men jag tycker inte alls att det räcker.


Vi djur är levande varelser och vi ska behandlas med kärlek och respekt. Det ska jag jobba för när jag blir heltidspolitiker. Nu hinner jag ju inte med så mycket politik, eftersom jag är bloggkatt. Det tar ju också mycket tid.


4 kommentarer:

 1. OJ! Du ska alltså bli politiker på heltid när du fått ditt föralltid hemma! Helt perfekt - du har ju både pondus och klokskap passande för detta mycket viktiga uppdrag!!

  SvaraRadera
 2. Klokt jamat, vi injamar till fullo.nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Vem kan säga nej till en politiskt engagerad katt?

  SvaraRadera
 4. Jam menade inte att vårat djurskydd i Sverige skulle vara tillräckligt bra , men att jag kunde sträcka mig till att det är hyffsat.
  Givetvis så är ju djurskyddet ngt som SKA förbättras !

  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...