tisdag 19 augusti 2014

Katten Micke på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Micke på Södertälje Katthem.

Som alla förstår blev vi jätteglada när vi förstod att vi inte skulle avlivas, utan få komma till katthemmet. Visserligen hade vi aldrig varit där och vi visste inte riktigt vad det innebar, men vi tänkte att om det hette katthem måste det väl bo katter där och vi utgick från att vi skulle bli omhändertagna.

Under flera dagar kom det nån och gav oss mat och tömde våra toalådor. Vi tänkte att det var tur att vi hade varandra. Vi tänkte också på alla ensamma katter i vår situation. De som fick sitta alldeles ensamma och vänta.

Nåjam, om man vet att man väntar på nåt bra, går ju det mesta. En dag kom det en människa med två burar. Hon tyckte vi skulle gå in i dem. Men vi var lite tveksamma. Tänk om det här var nån som inte alls skulle ta oss till katthemmet!


5 kommentarer:

  1. Tur att ni skulle få komma till katthemmet, fast när ni satt där och undrade vem det var och vart ni skulle förstår vi att ni kände er osäkra.Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Men ni kom till rätt ställe :)

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  3. Det är väl sunt att inta en skeptisk hållning till burar, så ni reagerade förstås helt naturligt! Fast för en gångs skull innebar nog instängningen något positivt!?

    SvaraRadera
  4. Katthem är ju klart att föredra framför det andra. *ryser*

    SvaraRadera
  5. Jam det var tur att ni var två och att det i alla fall kom 2-benta som gav er mat och gjorde rent i era lådor !

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet m...