söndag 24 augusti 2014

Katten Micke på Södertälje KAtthem berättar

Hej, det är Micke på Södertälje Katthem.

Idag har det varit många på besök på öppet hus. En snäll tjej var inne hos oss också. Vi vet inte om det är vår matte, men vi hoppas. Inget är bestämt ännu.

Jag är i alla fall glad över att vår kompis Pelle  har kommit hem från ett äventyr. Han har varit borta mer än ett dygn. Hans människor har varit väldigt oroliga. Det hade de inte behövt vara om de frågat mig, för jag vet så klart var han har varit och vad han har gjort. Men som vanligt har vi katter tystnadsjamsplikt, så jag jamar inget.

Pelle och hans människor är nämligen väldigt viktiga för oss på Södertälje Katthem. De är jamarfina på att ta hand om våra skyggisar, som plötsligt blir tryggisar hos dem. Det var hos dem Stellan och Gloria bodde innan de fick sitt egna hem, och nu senast har de förvandlat Hagbard och Asta till tryggisar. Hagbard har redan fått ett eget hem, och kanske är ett eget hem i faggorna även för Asta.

Pelle har hjälpt dem mycket, liksom Pelles människor. Vi håller tassarna för Asta och alla oss andra katter på Södertälje Katthem.

6 kommentarer:

 1. Skönt att Pelle är hemma igen! Spinnande med besök i buren, det måste ju vara ett bra tecken, vi håller tassarna! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi får se hur det går, men trevligt var det i alla fall.

   Radera
 2. Vi var faktiskt också lite oroliga över Pelle. Vi måste haft såna där atmosfäriska störningar, eller vad det heter, för vi hörde nämligen inte ett jam på kattkanalen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, nä, kattkanalen verkar ha haft lite störningar, men huvudsaken är ju att Pelle är hemma nu.

   Radera
 3. måste varit alla bergen här, nu ska jag sova ikappzzzzzzzzark!

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...