onsdag 20 augusti 2014

Katten Micke på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Micke på Södertälje Katthem.

Som ni kanske minns kom det människor med burar för att hämta oss. Vi var tveksamma eftersom vi inte visste vilka de var, men hur det nu gick till, så satt vi i var sin bur, min bror och bästis Molle och jag.

Vi bars ut ur vårt hem, ut i en brummis som for iväg en bit. Sen bars vi in på "katthemmet". Vi märkte genast att det var snälla människor som jobbade där. Alla ville oss väl, gav oss mat, städade våra lådor och hela buren och gosade med oss när de hade tid.

Efter bara några dagar förstod vi att vi kommit till ett ställa där vi inte behövde vara rädda för att bli avlivade. De sa till oss att här skulle vi få stanna tills vi hittar ett nytt, bra hem. Det känns jamarbra!

11 kommentarer:

  1. Och rätt som det är står era människor där i dörren! Men tänk vilken tur att ni fick komma till ett katthem, och ett så fint katthem dessutom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jam vi är väldigt glada tt den här lösningen fanns för oss!

      Radera
  2. Jam visst är det bara snällisar på katthemmet! Även om det inte är ett riktigt hem så har man det bra där i väntan på ett. Sen är det en riktigt härlig känsla den dagen som man ser sin egen husse/matte stå där i dörren! Vi hoppas att den dagen kommer snart för er.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, vi försöker också tänka på den dagen när våra människor står här. Men så tänker vi också att vi tar det lugnt i väntan på den/de rätta.

      Radera
  3. Tänk - en dag går ni in i de där burarna för att åka till erat för alltid HEMMA.
    ps. ser på hemsidan att ni har loppis på lördag på katthemmet. Vi skickar dit matte, själva kan vi ej komma då vi måste hårdbevaka uteplatsen - det bor en mus under brädorna!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, ja - tänk tt den dagen kanske kommer! Blogghjälpen säger att den säkert kommer, hon vet bara inte när! Ska bli jamarkul att träffa er snälla matte på lördag. Vi ska ta väl tass om henne.

      Radera
  4. På katthemmet där du bor nu, behöver man aldrig vara rädd.
    Viska & Tindra

    SvaraRadera
  5. Vi har läst i kapp nu, om allt som har hänt, både med dig, hur ni var nära att bli avlivade men blev räddade av katthemmet, och om blogghjälpens dramatiska upplevelser . Vi är så glada att du och Molle är tillsammans på katthemmet, och hoppas att ni snart hittar ett för alltid-hem för er båda! <3
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Simba och Tasse, vi hoppas också att vi snart finns i vårt fina för-alltid-hem. Men under tiden har vi det bra här.

      Radera
  6. Jamar som många andra att det var ju tur att ni kom till Södertälje Katthem :)

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...