torsdag 28 augusti 2014

Katten Micke på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Micke på Södertälje Katthem.

Numera blir det bara kuliga dagar. Förut har jag tyckt att öppet hus mest var till för mina kompisar. Nu vet jag att det är till för oss också! Det känns jamarbra.

Idag har matte varit här. Hon hade med sig en filt till oss. Men den la sig vår burkompis Kerstin på! Fast vi blev inte arga på henne. Hon kan få låna den lite grann. Vi har ju annat att glädjas åt, men det har inte Kerstin ännu. Fast vi tror inte det dröjer länge innan hon får ett eget hem hon också.

Nu måste vi börja planera för flytten. Som ni förstår blir det mycket att stå i. Vad ska packas, hur ska det packas, när ska det packas o s v. Man kan ju inte packa ner sånt som man behöver in i det sista innan flytten.

Men Molle och jag kommer diskutera detta och det kommer säkert bli bra.

7 kommentarer:

 1. Åh, så jamarglad jag är för er skull! Tänk bara att få skriva att er matte varit där. ER matte! Nu ska ni äntligen få leva det liv ni är värda, med en egen människa att ta tass om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav - välkommen tillbaka! Vi saknar dig när du inte får nån ordning på nätet. Ja - kan du tänka dig att VÅR matte varit här! Vi är jamarglada.

   Radera
 2. Nu är det inte lång tid kvar innan ni är HEMMA! Så bra att matte varit hos er och lämnat en filt, då känner man ju igen doften sen! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, nä, bara en vecka till här på katthemmet! Fast vi har trivts bra här, men inget går upp mot ett eget hem!

   Radera
 3. Ja nu har ni tassarna fulla med att planera flytten. Det är mycket att tänka på och det är lika bra att ni planerar allt själva för blogghjälpen virrar bara till det annars så att n inte får med er allt. Jamarsnällt av er att låna ut filten till Kerstin!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ja blogghjälpen kan vi inte involvera i en sån här viktig uppgift. Det måste vi klara själva!

   Radera
 4. Kan vara lite knepigt det där att packa , men det klarar ni säkert galant :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet m...