måndag 28 november 2011

Katten Dina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.
 
Nu har det varit fullt upp igen. Först håller jag på att läsa in förslaget till ny djurskyddslag. Det lär ta lite tid. Onekligen finns det ju en del bra saker där, men dels hade man önskat mycket mer, dels vet man ännu inte om det går igenom. Jag ska följa det här noggrant och kommer att ge mina synpunkter när lagförslaget gått igenom. Om det inte går igenom ska jag ringa till Eskilsson och fräsa i telefonen åt honom.

Sen kanske ni har sett nåt nytt på bloggen? Jag har lagt in reklam! Det har jag inte velat göra tidigare för jag tycker att bloggen blir lite rörig då, men efter att ha studerat detta noga och funnit att katthemmet kanske kan få in lite pengar den vägen, så tyckte jag trots allt att det var OK.

Sen måste jag meddela de som beställt kalendrar att vår snälla kassör, som talar om för blogghjälpen när det kommit in beställningar, ska resa bort hela veckan! Det betyder att det kommer bli lite förseningar, men ni ska inte tro att vi glömt er. Så fort hon kommer tillbaka ska vi skicka kalendrar igen.

14 kommentarer:

  1. Förslaget MÅSTE gå igenom, annars föreslår jag att alla vi katter går samman och demonstrerar utanför jordbruksdepartementet eller nåt sånt.

    SvaraRadera
  2. Det jag och matte hört om förslagen verkar ju bra.
    Nu är det bara att hålla alla klor vi har i kors på att det ska gå igenom oxå !!

    SvaraRadera
  3. Helt ok med reklam om katthemmet få in pengar tycker vi.Vi hoppas att det är några bra saker i det där förslaget.Matte har fått tummen ur idag och beställt kalendrar men vi väntar gärna.Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Lägg ut Erlandssons telefonnummer på bloggen så kan vi alla i tur och ordning ringa upp och fräsa åt honom om han dummar sig! *nickar* Efter att ha blivit utfräst av hela internetsbloggkatter så är jamar han nog andra toner tror jag.

    Det fungerar jättefint med reklamen.

    Nosgos

    SvaraRadera
  5. Vi tycker att du kan ringa både Erlandsson och Eskilsson och fräsa lite - om inte annat så i förebyggande syfte. Det kan dom ha!!
    Nospuss

    SvaraRadera
  6. Jättebraigt, att Katthemmet är med och får ta del av reklampengar, tycker vi!
    Hoppas, att det blir massor!
    Tasskramar
    M & V

    SvaraRadera
  7. Känns tryggt att du kollar igenom lagförslaget, det kan finnas dolda kryphål som bara en expert kan upptäcka.
    Helt ok med reklam tycker vi, så länge det är för bra saker och ger pengar till alla katter som behöver er hjälp. Håller tassarna att det blir flod i kassan nu :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera
  8. Sippo, jättedemonstration med samling utanför jordbruksdepartementet för vidare marsch mot regeringskansliet om inte förslaget går igenom!

    SvaraRadera
  9. Kjelle Bus, vi får verkligen hoppas det. Det är på tiden att det händer nåt på den fronten i Sverige.

    SvaraRadera
  10. Dui och Deco, vad kul att ni har beställt kalendrar. Jag ska säga till blogghjälpen att skicka så fort vår kassör är tillbaka!

    SvaraRadera
  11. Nea, det var ett bra förslag. Tänk vad många samtal han ska få!

    SvaraRadera
  12. Sambo och Roxy, vi kanske skulle ringa honom allihop i förebyggande syfte?

    SvaraRadera
  13. Mozart & Vincent, jag hoppas också det blir jamarmånga pengar till oss på katthemmet.

    SvaraRadera
  14. Frasse, jag tror också det är bäst att vi katter läser igenom förslaget och jamar våra synpunkter. Mycket av det som står gäller ju oss!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...