måndag 21 mars 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Det är väldigt svårt att förstå att tvåbeningar som tidigare inte varit särskilt snälla, plötsligt vill kela och tala om att vi är fina. Visserligen var det inte samma tvåbeningar, men vi trodde att om en tvåbening inte tyckte om oss. så gjorde ingen det.

När vi bott en tid på katthemmet började vi fatta att det var skillnad på tvåbening och tvåbening. Här på katthemmet fanns det många som verkligen tyckte vi var fina och som inte alls tyckte vi var ivägen.

Det var lite omtumlande att inse det, och det tog nog lite tid innan vi förstod att det även fanns riktigt snälla tvåbeningar, som bara ville oss väl. Men så småningom började vi förstå att det fanns tvåbeningar som faktiskt tyckte om oss!

14 kommentarer:

  1. Svårt att förstå att det finns 2beningar som inte är snälla mot djur. Undrar hur det kan bli så.

    Är i vart fall glad att du hittat till katthemmet nu!

    Nosgos

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att ni äntligen fick uppleva att det kan vara riktigt trevligt att leva!

    SvaraRadera
  3. Det måste förstås ha varit förvirrande, detta med snällisar. Vi är så glada för att ni känner hur det är att vara omtyckt, ompysslad och uppskattad! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Så glada vi är att ni känner er trygga! Inte konstigt att det tog lite tid att känna det där riktiga förtroendet. Som Findus och Co jamar - njut av att bli ompysslade!
    Tassklappar

    SvaraRadera
  5. Visst är det skönt att det finns snälla tvåbeningar. Vi håller tassarna för att din/dina kommer snart. Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Du skall se att snart får du en alldeles egen snäll husse/matte att ta tass om och gosa med och som kommer göra allt för att du skall känna dig älskad och må bra!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  7. Husse säger ibland att han skäms över att vara tvåbening när han hör din berättelse.

    SvaraRadera
  8. Nea, det är väl nån brist i förståndsgåvorna som blogghjälpen brukar säga. Att vara elak mot djur är nästan att sänka sig så lågt det går tycker hon.

    SvaraRadera
  9. Gustav, visst, men varför fick vi inte upptäcka det från början tro?

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Rasmus, men det tog lite tid innan vi förstod att vi inte bara var i vägen och oönskade.

    SvaraRadera
  11. Frasse, nu njuter vi som bara den av att bli ompysslade och gosade med. Fast vi tycker att blogghjälpen kunde bjuda på lite mer godis!

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, jag hoppas också att mina snälla människor kommer snart. Tänk att få sitta i ett eget fönster och spana på pippin.

    SvaraRadera
  13. Alice, du säger precis som blogghjälpen. Jag hoppas ni har rätt båda två.

    SvaraRadera
  14. Sippo, jag tycker du ska säga till din husse att han verkligen inte har nån anledning att skämmas. Han tar ju hand om er på bästa sätt och fanns det fler som han skulle världen se annorlunda ut.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...