torsdag 3 mars 2011

Katten Ross på Södertälje Katthem presenterar sig

Hej, jag heter Ross och bor på Södertälje Katthem.

Häromdan fick en av mina kompisar, Nikita ett eget hem. Vi känner varandra sen länge. Innan Nikita åkte sa hon till mig att det är kostym, eller vad det hette, här på katthemmet att den bloggkatt som får ett nytt hem, utser en ny bloggkatt. Nikita valde mig, och det tyckte jag var jättesnällt av henne.

När man efterträder nån som är så duktig att blogga som Nikita är, blir man så klart jättenervös. Jag sa till henne att jag aldrig kommer klara av att blogga, men då sa hon att hon hade sagt precis likadant när hon övertog bloggen från sin företrädare. Hon sa att man lär sig snabbt och om jag hade frågor skulle jag fråga blogghjälpen. Hon sa att blogghjälpen visserligen inte var lika ruinerad, eller vad det hette, som hon, men hon kunde i alla fall hjälpa mig att komma igång.

Fast först måste man presentera sig, sa hon. Det ska jag göra i morgon. Men nu vet ni i alla fall vem som kommer att blogga efter Nikita.

27 kommentarer:

  1. Lycka till, det kommer nog gå bra! Matte tycker förresten att du är jättefin.

    SvaraRadera
  2. Välkommen Ross! Vad roligt det skall bli att få höra din berättelse! Du skall se att det kommer gå jättebra att blogga, det är inte så svårt och blogghjälpen är jättesnäll och visar dig. Hon hjälpte mig också när jag bodde hos er och bloggade. Sen är det bra att blogghjälpen har en ny bloggkatt som tar väl tass om henne, jag tror hon behöver hjälp så att hon vet vad hon skall säga på alla styrelsemöten.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Jamande kul att träffa dig kompis. *vinkar* Vet du att Nikita sa precis samma sak som dig när hon tog över bloggen för nästan ett år sedan. Men hon blev ju en kanonbloggerska ju, så du kommer nog också bli en sån.

    Jag hoppas verkligen inte att blogghjälpen blivit ruinerad... Fnissjam.

    SvaraRadera
  4. Du var mig en stilig kille du! Kajsa, som är VÄLDIGT svag för svart/vita killar, har fått stjärnor i ögonen. lillie också för den delen.

    Lycka till med bloggen, vi är övertygade att Nikita lärt upp dig alldeles jättebra! Du och Blogghjälpen har dessutom fixat till bloggpälsen alldeles förtjusande fint!

    Ser fram emot att lära känna dig bättre!
    buff, kurr, kramis å sånt
    Maurice & Kajsa
    (och lillie)

    SvaraRadera
  5. Välkommen Ross!!! Och ett stort lycka till här önskar Beata, Doris, Sunny och deras matte!! Du kommer att greja det alldeles utmärkt med bloggandet :)

    SvaraRadera
  6. Skoj att få lära känna dig, Ross. *vinkar* Du kommer alldeles säkert bli en jättebra bloggkisse. Nikita har ju visat en del, och när du och blogghjälpen hjälps åt så kommer nu att fixa ALLT! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Hejsan Ross, det ska bli kul att följa dig! Jag följde Nikita nästan från början, men har aldrig kommenterat. Det kanske det kan bli ändring på nu? :)
    *ojoj, blir kanske dubletter nu, ursäkta i så fall!*

    SvaraRadera
  8. Vad kul det ska bli att få lära känna dig! Jag måste jama att du har VÄLDIGT stiliga morrhår! Nu längtar jag redan till morgondagen, när jag ska få veta litet mer om dig!

    SvaraRadera
  9. Hej Ross :-) *Hela kattfamiljen vinkar* Skall bli roligt att lära känna dig och få följa din resa till ett eget hem.

    SvaraRadera
  10. Hey Dude: Du var mej en riktig snygging, he he, jag ar ocksa en tuxedo cat! Lycka till med dina aventyr pa bloggen, du har varldens basta supporter i Blogghjalpen. She is the best!! Later gater, Zoe (Adam snarkar framfor spisen, han for skriva nasta gang)

    SvaraRadera
  11. Pontus och Milou3 mars 2011 kl. 22:33

    Välkommen Ross. Du kommer att blogga riktig bra till slut.

    nospussar från oss i Kungsör

    SvaraRadera
  12. Jamar hej, Ross, så jamar trevligt det ska bli att få lära känna dig mer.
    Så jättefin du är i din fina päls, mjau
    Det kommer alldeles säkert att gå lika bra för dig, som för Nikita att blogga. Du har ju blogghjälpen att fråga annars, mjau

    Många tassekramar till dig du fina katt.

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  13. Nikita, tror du verkligen att det kommer gå jättebra för mig också *orolig*.

    SvaraRadera
  14. Alice, Nikita berättade att du också bloggade och att du också var lite osäker i början. Nikita sa att i början kan nog blogghjälpen hjälpa mig lite, men sen blir det snart tvärtom - att jag får hjälpa henne.

    SvaraRadera
  15. Sippo, det kanske är som du säger, men ännu känns det väldigt ovant. Fast allt är svårt innan man kan det.

    SvaraRadera
  16. Maurice & Kajsa (och lillie), det är jättebra att alla verkar tro att det här ska gå bra. JAg har tränat så mycket jag kan.

    SvaraRadera
  17. Beata, Doris, Sunny och deras matte, jag ska i alla fall göra så gott jag kan. Hoppas det räcker.

    SvaraRadera
  18. Findus, Isak och Rasmus, jag tror nog det ska gå bra, men Nikita och jag hade ju planerat en hel dags intensivstudier till, men sen fick hon ju åka hem en dag tidigare, så den dagen försvann ju. Men jag är jätteglad att hon fick åka hem så snabbt.

    SvaraRadera
  19. Drillemor, vad kul om du börjar kommentera min blogg. Då ska jag tala om för Nikita att jag fått en alldeles egen bloggkompis till!

    SvaraRadera
  20. Gustav, tycker du att jag har fina morrhår? Det var roligt att höra. Annars brukar jag tyvärr mest få kommentarer om mitt skadade öga...

    SvaraRadera
  21. Kattfamiljen, välkommen att följa med på min resa!

    SvaraRadera
  22. Zoe, tänk att flera sagt att jag ser snygg ut! Det är roligt att höra. Nu får du väcka Adam så han kan läsa dagens blogg snart.

    SvaraRadera
  23. Pontus och Milou, jag hoppas jag lär mig snabbt så ni tycker det blir nåt intressant att läsa.

    SvaraRadera
  24. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, det känns jättebra att ha nån att fråga så här i början av bloggandet. Innan man kan saker brukar det ju vara lite knepigt.

    SvaraRadera
  25. Det ska bli så jamarkul att lära känna dig, Ross. Jamar med Gustav om morrhåren och sen gillar jag förstås också din vita pälspartier för de liknar mina *fnissar generat*
    Klart man är osäker när man är ny men snart sköter du bloggandet med vänster tass ska du se!
    Tassklappar

    SvaraRadera
  26. Frasse, tror du verkligen jag kan sköta bloggen med vänster tass? Vad spännande det ska bli.

    SvaraRadera
  27. Du ska se att det kommer att gå jättebra med bloggandet !!!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...