lördag 11 april 2009

Påsk på Södertälje Katthem



Hej igen, det är Pärlan som skriver från Södertälje Katthem.

Igår var det långfredag. Då var hon här som hjälper mig att blogga. När hon skulle städa min bur passade jag på att smita ut. Blogghjälpen sa att eftersom jag ändå var ute så fick jag gå runt i rummet och titta på de andra katterna medan hon städade buren.

Jag hälsade på de andra katterna som satt i sina burar. En del fräste åt mig, men då fräste jag tillbaka och gick till nästa bur. Innan vi katter känner varandra fräser vi ofta. Det är inte så farligt som det låter.

Vi har fina burar här. Fast det är ändå inte så roligt att bo på ett katthem. Jag skulle vilja ha ett eget hem med människor som tycker om mig och som jag tycker om. Inte såna människor som jag bodde hos förut, som bara kastade ut mig utan att jag hade nån annanstans att bo eller nåt att äta.

Är du en sån människa som skulle kunna tycka om mig och ta hand om mig? Kom till oss på Morabergsvägen 6 i morgon på öppet hus 15-17, eller på torsdag 17-19. Helst vill jag att du kommer i morgon.

Pärlan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...