tisdag 7 april 2009


Hej igen, det är jag, Pärlan på Södertälje Katthem.
Igår hade hon som hjälper mig att blogga möte här på katthemmet. Jag tycker det är bra när hon har möten här, för då kommer hon in till mig och så får jag ligga i hennes knä. Då spinner jag och buffar med nosen som bara den. Så pratar vi med varandra.
Vi pratade om att jag nog snart kommer att få ett eget hem. Det vill jag gärna. Jag vill mysa mycket oftare än de som jobbar här har tid med. De måste ju se till de andra katterna också. Blogghjälpen säger att jag är en jättemysig katt. Hon skulle gärna vilja ha mig hemma, men hennes andra katt vill inte det.
Kanske du kan bli min människa? Kom och besök mig. Vi har öppet hus varje torsdag mellan 17-19 och söndag 15-17. Kom då till Morabergsvägen 6D så att vi kan träffas.
Pärlan

2 kommentarer:

  1. Du är så vacker lilla vännen! Hoppas du hittar ett gott hem snart!

    SvaraRadera
  2. Hej, det var länge sen du skrev, men jag såg ditt svar först idag. Det har varit mycket att göra på katthemmet, som du kanske läst? Snällt av dig att skriva till mig. Skriv gärna igen. Pärlan

    SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...