tisdag 14 juli 2015

Katten Rubina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Idag har det inte hänt så mycket på katthemmet och det är bra för jag har haft fullt upp med att förbereda ett informationsmöte för våra snälla volontärer som vi ska ha här i morgon.

 Det är så klart mycket jag vill berätta så det gäller att vara väl förberedd. Jag har beställt smörgåstårta också. En ska det finnas räkor på. Det vill vi smaka!

Sen har blogghjälpen blivit intervjuad i Länstidningen också. Det är med anledning av att vissa personer ringer hit och vill omplacera sin katt och om vi inte tar emot den hotar de med att avliva katten!

Dumma, dumma dom som gör så!

8 kommentarer:

 1. Tar för givet att tårtan med räkor ovanpå hade lax- och tonfiskmousse som fyllning?........:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, det hoppas jag verkligen!

   Radera
 2. Bra att Blogghjälpen ryter ifrån. Har man råd med semester, har man också råd att placera sin katt på kattpensionat!!!
  Oftast planerar folk sin semester långt i förväg, varför inte planera sin (p)älsklings semester samtidigt???

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, det är obegripligt att man inte planerar semestern för ALLA familjemedlemmar.

   Radera
 3. Ja det är jättebra att gå ut i LT och tala om vad som sker. Jag va aldrig in och kommenterade där, men jag kan inte förstå hur man kan hota med avlivning "bara" för att man ska på semester.... Ja det är en gåta hur folk tänker. Gör dom likadant med sina barn? Eller tänker man annorlunda då. Kämpa på alla ni på katthemmet som gör en jätteinsats!!
  åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa, några måste ställa upp för försvarslösa katter. Så här kan det inte få fortsätta.

   Radera
 4. Smörgåstårta lät verkligen jamarmumsigt! *slick om nosen* Ni får väl en egen med moss i och lax och räkor ovanpå?
  Jamarbra att LT skriver om såna dummisar! Har man inte råd att ta hand om sin katt på semestern skall man inte åka iväg alls. *stampar med tassarna*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vi tycker inte heller att man har råd att själv åka på semester om man inte har sörjt för sin katt. Det är också värd att ha det bra på semestern.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Idag är vi lite ledsna. Jag var hos en  hudspecialist på djursjukhuset för några dagar sedan. Där fi...