fredag 7 mars 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Nu är det sån där fredag igen. För många katter betyder det extra mys. Vi får också mycket mys av jourmatte. Inte bara på fredagar utan varje dag.

En av de som gick fram själv för att få gos av jourmatte i morse är min tokiga kompis Goria - ajjj!! (nu klipptehon till mig igen).

Nåjam, ännu har inte hon lyckats klippa till mig så det gör ont. Tror hon bara vill visa att hon har en vilja också numer, och det tycker jag bara är bra.

Det har börjat blåsa här och det flyger omkring saker där utanför som jag måste hålla koll på. Ska rapportera till Pelle om det är nåt mystiskt som rör sig. Tror han upskattar lite tassistans.

10 kommentarer:

 1. Gloria blir visst modigare och modigare, säkert har du bidragit till att hon tuffat till sig. Fast det är klart, SÅ tuff behöver hon ju inte bli att hon klipper till dig?
  Här blåser det också så man får hålla sig fast med klorna. Det blir nog bättre i morgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ännu gör det inget att hon blivit lite tuff, för hoon har så mycket att ta igen. Men hon får inte tassa för långt!

   Radera
 2. Gloria börjar verkligen bli en tjej med 'skinn på nosen'! Hon håller säkert på å bygger upp sitt självförtroende på nytt - tur att du är en så tålig och hyvens kompis!
  Underbart att hon BAD jourmatte om goooos!!
  Tasskramar från oss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, hon har mycket att bygga upp, för tidigare har hon inte haft nåt självförtroende alls.

   Radera
 3. Så bra att du hjälper Pelle med uppsikt vad som händer ute!
  Toppen att Gloria har blivit så modig.
  Trevlig helg!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, jag tycker bara det är kul att hjälpa Pelle. Han har ju så mycket att göra.

   Radera
 4. Vi blir så glada, jam inte för att du får en däng förstås men för att Gloria har tuffat till sig och VILL ha gos! Du ska känna dig stolt Stellan, det är tack vare dig som Gloria vågar. Bra att du hjälper Pelle, det behövs säkert! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja jag tror faktiskt att det ärmycket tack vare mig hon börjar bli modig. Och tack vare jourmatte också förstås.

   Radera
 5. Hihi. Det är visst inte bara jag som får en rak högertass i skallen ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, nä det verkar vara flera av oss som får se upp. Fast de menar inget illa.

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...