fredag 28 mars 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Ni som följt min blogg vet ju att jag fick sitta ganska länge i karantän för att jag hade problem med magen. Jag fick alla möjliga läskiga mediciner, men inget hjälpte. Inte förrän man kom på att man skulle prova ett speciellt foder. DÅ började min mage uppföra sig som magar ska och efter några dagar fick jag flytta ut i kattsalen.

Där bor jag nu.

Idag ska jag inte berätta mer om mig, utan jag ska berätta om Stellan och Gloria. Blogghjälpen ringde till deras matte häromdagen och hon sa att "det går hur bra som helst. Stellan äger stället. Jag gosar ofta med Stellan så att Gloria ser det.  Igår åt hon skinka ur min hand. Hon älskar skinka! Åh, vad jag är glad att det blev just de här katterna som kom till mig!"

Det verkar stämma, det vi har sagt länge - det finns ett hem för varje katt. Ibland tar det lite tid att hitta, men det finns!

Tänk om jag också skulle få ett kanonhem!

15 kommentarer:

 1. Svar
  1. Pelle, visst blir man glad när kompisar får det bra.

   Radera
 2. Samie,du kommer också att få ett kanonhem! Härligt att din lilla mage nu mår bra och att finns hjälp att få för busiga magar som din! :-) UNDERBART att höra nyheter från Stellan å Gloria och att deras matte inser att hon fått ett par super goa, helt unika, missar! Tasskram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, det känns bra att så många säger att jag också kommer få ett kanonhem. Hoppas ni har rätt.

   Radera
 3. Vad glada vi blir att Stellan och Gloria har hittat hem och att det går så bra, jama om rätt matte! Din människa kommer också även om du får vänta lite, viktigt att det blir rätt och så skönt att din mage mår bra nu.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag är jätteglad att jag inte har ont i magen längre!

   Radera
 4. Jam så kul att höra att det går bra. Du kommer också få ett kanonhem en dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, blogghjälpen säger också att jag kommer få ett kanonhem. Ni luras väl inte?

   Radera
 5. Så glada vi blir över att Stellan och Gloria har hittat en så bra matte att ta tass om. Du ska se att din matta och eller husse finns där ute nånstans också :)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, jag hoppas min matte/husse hittar hit bara.

   Radera
 6. Helt klart fick Stellan och Gloria bästa människan för dem! Man blir riktigt lycklig av att läsa vad den matten berättar! Nu väntar vi ivrigt på att DIN rätta människa dyker upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, de fick vänta en tid, men till slut blev det rätt i alla fall!

   Radera
 7. Åh vilka härliga nyheter om Stellan och Gloria! De har verkligen fått en bra matte att ta tass om. Men nästa gång är det din tur att hitta en människa att ta tass om, även om det tar tid så kommer den.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det är många som säger att min människa också kommer. Undrar bara när?

   Radera
 8. Härligt att dom kom på det där med fodret så att du blev bra i magen och hääärligt att höra att det går bra för Stellan och Gloria :)

  Nosbuffar

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...