måndag 3 mars 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag kom äntligen blogghjälpen på besök.  Jag gick ju genast fram och hälsade som den gentlekatt jag är. Gloria satt under sängen och funderade på hur hon skulle göra.

För en gångs skull hade faktiskt blogghjälpen med sig riktigt gott godis. Det hette R C ORAL och är egentligen inte godis, men det smakar som det. Hon har givit oss det på katthemmet ibland också och nästan alla katter tycker det är gott. Dessutom är det bra för våra tänder.

Blogghjälpen la såna där små godiar på golvet och även under sängen till Gloria. Till att börja med ville hon inte ha och då tänkte jag att det kanske är bäst att jag äter upp det, för det ser ju väldigt skräpigt ut om det ligger på golvet. När jag var inne på den femte godisen klippte hon till mig!

Fast det var inte så farligt. Sen gick hon och satte sig brevid sängen och där fick blogghjälpen sträcka fram handen och lägga godis alldeles framför henne. På bilden är jag på väg att hjälpa henne igen, men då la blogghjälpen lite godis åt mig på ett annat ställe så Gloria fick ha sitt kvar och då åt hon.

13 kommentarer:

 1. Huvudsaken är väl att det SMAKAR godis, sedan kan det ju stå vad som helst på påsen?
  Och det var verkligen på tiden att ni fick litet tilldelning, som du har väntat! Jag skulle gjort precis som du om det legat godisar på golvet, tar ingen annan får de väl skylla sig själva? Men det var nog bra att Gloria också fick sen, eftersom hon också gillade det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, visst är det huvudsaken att det SMAKAR godis och det gjorde det den här gången. Tror blogghjälpen letade väldigt innan hon hittade den för hon förstod nog att hon skulle straffats om hon inte haft nåt med sig.

   Radera
 2. Hihi. Jag brukar också städa upp gottisar från golvet så det inte ser så skräpigt ut. Fast det är inte ofta man blir tackad för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, nä jag blev inte heller tackad! Tycker de inte om att det ser städat ut?

   Radera
 3. Klart att man inte vill att det skall se ostädat ut, men bra ändå att du fick fler egna så Gloria fick några också. Matte ger ofta mig gottisarna lite på sidan av också, jag blir lätt stressad av att Bosse slänger i sig sina och sen kommer och vill ha mina också. De torrisarna har inte vi provat, får be matte köpa dem nästa gång, vi brukar gilla RC.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, be matte gå ut genast och köpa ORAL! Sen vill jag höra vad du tyckte.

   Radera
 4. Vi har de där torrisarna här hemma! Räan å Lucia är helt galna i dem, det är jag med men försöker att inte gluffa å visa det så tydligt - måste ju börja uppträda som en vuxen säkerhetskatt!
  Vi kollade Glorias långfilm i går - den är jätte bra, full med ormaction och matte säger att Glorias lilla ansikte är såååå sött!
  Tasskram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, visst är de goda? visst är Gloria duktig som skådis. Hon jamar att hon ska till nån Oscar nästa år.

   Radera
 5. Trevligt att Blogghjälpen kom och hade med sig gottisar! Det är ju faktiskt bra att Gloria tuffar till sig även om det inte är så kul att få däng! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, fast det var inte så farligt däng, hon bara markerade lite. Jag tog inte illa vid mig alls. Jag snodde några godisar till från henne.

   Radera
 6. Hehe, ibland kan det bli lite fel när man i all välmening vill hjälpa till att städa upp :D Bra att blogghjälpen gav dig mer godis i stället för att bara säga till dig - det räckte ju med Glorias snyting :-)
  Låter ju jamarbra med godis som dessutom är nyttigt!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Simba och Tasse, ja ibland missuppfattar tvåbeningar saker och ting. Det här godiset är jamarbra!

   Radera
 7. Vilken tur att den där Blogghjälpen hade vett att ta med isg lite gottis till dig och Gloria :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...