måndag 31 mars 2014

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Idag är jag lite sen med bloggen. Det är så klart inte mitt fel. Jag har hjälpt till med ett möte i SVEKATT för första gången.  Jag var klar i god tid, men sen höll de på med diskussioner om allt möjligt annat än det jag jamat att de skulle ta upp.

Nåjam, nu har jag i alla fall börjat förbereda möten, en av de svåraste uppgifterna en bloggkatt på katthemmet har. Jag har märkt att det svåra är egentligen inte att förbereda mötet, utan att få blogghjälpen att säga som jag jamat. Det är det svåra!

6 kommentarer:

 1. Att få blogghjälpen att göra som hon skall är alltid svårt, oavsett om det gäller möten eller godisutdelning. Man tycker att hon borde ha lärt sig under alla år, men det verkar nästan hopplöst. Det är inte lätt att vara bloggkatt, men vi tycker du gör ett jamarbra jobb Samie!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, tack för berömmet, det kan jag verkligen behöva.

   Radera
 2. Tänk att varenda bloggkatt gör samma erfarenheter när det gäller blogghjälpen? Håller med Alice att hon borde ha förbättrat sig under så lång tid, men när det gäller våra tvåbenta verkar den processen stagnerat? Du gör det bra som försöker i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vad är det med våra tvåbeningar egentligen? Hur lång tid ska de behöva för att fatta de enklaste saker?

   Radera
 3. Se till att blogghjälpen skriver ned på papper det du jamar till henne inför möten å så. Då kan hon ju bara läsa innantill, då kan det väl ändå inte gå fel?.......eller?

  SvaraRadera
 4. Sven, ha-ha-ha, det märks att du inte känner blogghjälpen! ALLT kan gå, och går, fel när hon är i farten.

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...