lördag 29 mars 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Igår var blogghjälpen här ett tag. Då fick jag en alldeles egen filt av henne. Den ska jag ta med mig när jag flyttar till mitt egna hem! Det kan visserligen dröja, för jag har inte ens en intresseanmälan ännu,  men  när det är dags att flytta, då ska filten med.

Jag satt i blogghjälpens knä och vi jamade om än det ena än det andra. Jam sa att jag läst att kungar och andra har ett valspråk. Vår kungs valspråk är För Sverige i tiden. Jag jamade att jag också funderat på att ha ett valspråk. Blogghjälpen undrade vilket, och då jamade jag Minst en bursmitning per kattpass!

Blogghjälpen verkade inte tycka det var så bra valspråk, men jag är jamarnöjd!

6 kommentarer:

 1. Jam tycker minsann att det var ett purrfekt valspråk det där :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, jag är väldigt nöjd!

   Radera
 2. Hihi. Det valspråket var väl passande för dig. *blink*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, ja, jag har valt det med omsorg!

   Radera
 3. Superfin filt! Vi känner på oss att det inte kommer att dröja så länge för dig innan du får en intresseanmälan! Massor av nosbuffar från oss/ Sven, Räkan å Lucia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick ju bra för Stellan och Gloria sedan de fått en fin filt av dig, så kanske för den här filten tur med sig för mig med?

   Radera

KAtten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Nu är det lördag. Då brukar vi numer ha Öppet hus både i butiken och på katthemmet. Ibland finns d...