torsdag 27 mars 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

 Så hade vi nu kommit till Södertälje Katthem, Samantha och jag. Vi fick sitta i nåt som heter karantän. Det var ganska OK. Vi spanade ofta ut genom fönstret och kollade så att bilfirman som bor under katthemmet skötte sitt jobb ordentligt. Kom just på att vi inte fått betalt ännu för det jobbet... Måste nog påminna dem.

Nåjam, när vi satt i karantän upptäckte man att jag inte mådde bra i magen. De sa att jag hade diarré och trots att man undersökte mig noga och gav mig olika mediciner blev jag inte bättre.


Det var tråkigt, för när det egentligen var dags att flytta ut ur karantän måste jag vara kvar, för jag var ju inte frisk. Det var lite trist, men alla var snälla mot mig i alla fall. Och det var där jag tränade upp min nästan oslagbara förmåga att smita ut ur buren när nån skulle in och städa! När man bor i karantän får man absolut inte smita ut ur sin bur, men vem bryr sig om såna regler?


13 kommentarer:

 1. Du får skicka inkasso-katten på bilfirman så att du får betalt. Men du får inte smita ur buren, tänk om du springer vilse på katthemmet. *orolig*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, ja det ska jag minsann göra! Skicka inkassoskatten på bilfirman alltså, inte springa vilse.

   Radera
 2. Måste ha varit känslomässigt jobbigt att du fick vara kvar i karantän å Samantha fick vara i stora salen? Du ska säga till bilfirman att ni ska ha en dreamies påse VAR allra minst!!!! Å de' ska levereras omgående utan att passera någons (blogghjälpen) mellan händer!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, ja det var jättejobbigt. men nu är jag ute i stora kattsalen! Ska skicka noggranna instruktioner till bifirman om hur godisleveransen ska ske!

   Radera
 3. Så skönt att ni kom till katthemmet! Trist att du var dålig i magen.Vilken luring du är som smiter!Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, hi-hi, det är jättekul att busa!

   Radera
 4. Att vara dålig i magen är verkligen inte kul! Hoppas du snabbt blev bättre.
  Så du är en riktig liten busmisse? Men vi håller med dig, regler är till för att brytas. *fnissjam*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det tog tyvärr ganska lång tid. Men nu måra jag bra.

   Radera
 5. Att träna upp sin snabbhet kan väl aldrig vara fel? Det vet man ju aldrig när den kan behövas!
  Och så skönt att ni är i trygghet nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag tycker man måste träna varje dag. Flera gånger!

   Radera
 6. Trist det där med magen, fast skönt att alla var så snälla. Och lite bus och smitningar måste man ju få syssla med.Vi vet inte om du är en helsvart kisse, Samie, eller en grårandig, men på bilden ser du ut som Isak gör i solljus eller kamerablixt. Nämligen tigerrandig svart-på-svart! ;-) Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Findus, Isak och Rasmus, jag är nog helsvart med en liten vit fläck på bröstet. Blogghjälpen tycker jag är lik Isak, fast jag har mindre ansikte och ögon.

   Radera
 7. Tråkigt med din mage :(
  Hmm , jag trodde att regler var till för att brytas jag *fniss*

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...