torsdag 11 juni 2009

Mysiga katten Musse vill ha nytt hem


Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.
Igår sa jag ju att blogghjälpen och flera andra ur vår PR/Sponsorgrupp skulle vara i Södertälje Centrum för att informera om katthemmet och samla in pengar till oss. Tyvärr fick två av dem förhinder, en blev t o m sjuk, så nu ska de vara där i nästa vecka istället. Då tycker jag ni ska vara där och träffa dem. Jag ska tala om när det är dags.

Igår började jag ju berätta om den snälla människa som tog hand om mig sedan mina första människor övergivit mig. Hon försökte genom annonser att hitta mina tidigare ägare, men de gav sig inte till känna. Då bestämde hon sig för att behålla mig, men hennes andra katt tyckte inte alls om mig. Och sanningen att säga tyckte jag inte om honom heller. Så det gick inte alls bra. Så efter att vi hade bråkat en tid sa hon att hon måste hitta en annan lösning för mig.
Då ringde hon till Södertälje Katthem och där sa de att de kunde ta emot mig efter några dagar. På så sätt kom jag dit.

Hur det gick sen ska jag berätta i morgon.
Idag är det är det öppet hus här på Morabergsvägen 6D mellan 17-19. Det vore jättekul om du kom hit då så vi kan träffas.
Musse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...