måndag 29 juni 2009

Fina katten Musse vill ha ett eget hem


Hej, det är Musse på Södertälje Katthem igen.

Igår hade vi öppet hus. Vi hade behövt ha vidöppna fönster också, för det är jättevarmt på katthemmet nu. Tyvärr går det inte att öppna fönstren hur som helst, för då kan nån trilla ut och skada sig, och det vill vi ju inte.

De som var här igår kunde inte se så mycket aktivitet eftersom vi var ganska trötta av värmen, men det blev lite bättre sedan alla fläktar kommit igång. Tur att såna finns.

Idag fick en annan av mina kompisar ett hem. Det tyckte jag också var fin, men de ville inte ha en svart katt. Jag har ju lite vitt på mig också, men det räckte visst inte. Det var synd, men blogghjälpen säger att min tur kommer också. Jag litar på henne. Hoppas det inte dröjer länge.

Vi hörs

Musse

3 kommentarer:

  1. Hej Musse!

    Jag heter Tarzan och har bott på samma hem som dig. Jag hade tur och fick flytta för ca 5 månader sedan.
    Hon som köpte mig skrattade lite åt mig när jag satt i min bur, då jag är halv siames och mina ögon tittar liksom utåt. Jag tycker jag ser häftig ut iallafall.
    Jag får sitta på balkongen hela dagarna, fast bara när de är hemma. Matte är rädd att jag ska hoppa efter fåglarna, då vi har svalbo precis under taket. Jag har försökt att prata med henne och säga att jag inte kommer hoppa utan att jag sitter och jamar på dem för att jag ska kanske locka ner dem. Tyvärr så är det ett evighets projekt!
    Jag håller tassarna på att du får ett lika bra hem som jag!
    på katthemmet trodde de att jag skulle magra lite eftersom de tycker att jag har för många kilon på mig, men jag äter och frodas plus att jag får lördagsgodis varje dag. Men jag tycker att det är pondus och manligt att ha mage!
    Kram på dig! // Tarzan

    SvaraRadera
  2. Hej Musse!

    Vet att du kommer att få ett bra och underbart hem. Lyssna på din blogg hjälp. Den rätta för dig kommer också. Försök att härda ut i hettan. Vem vet på söndag kanske någon kommer och säger: Honom ska vi ha......

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Hej Anonym. Det var roligt att du fått ett nytt bra hem. Jag förstår att du har mycket att göra med fåglarna. Jag minns från min tid när jag hade ett eget hem, att det var ett fasligt jobb med att få dem att sitta stilla när man ska titta närmare på dem. De flyger ju iväg! Det är inte rättvist att de ska kunna göra så tycker jag. Men jobba på, och se till så att du få vara ute på balkongen även när din matte inte är hemma. Det är ofta då man når resultat... Och fortsätt hålla tassarna för mig är du snäll. Musse

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...