fredag 25 november 2011

Katten Dina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.

Vi har ju haft tråkiga händelser på sistone hos våra bloggkompisar. Men det har även hänt sånt som fått oss att gå vidare.

Som ni vet är ju blogghjälpen till viss nytta föra mig. Tror ni inte att hon också trodde att hon blivit sjuk eftersom hennes vette sa att ett prov i hennes hälsoundersökning måste undersökas. Sen hon fick det beskedet har hon trott att hon haft alla möjliga sjukdomar, men idag var hon på en undersökning som visade att hon var frisk.

Det var bra, för jag behöver faktiskt lite hjälp av henne. Men nu måste jag koncentrera mig på helgen. Först är det ju första advent. Det betyder kanske inte så mycket för oss på katthemmet, för här får vi inte ha adventsljusstakar, levande ljus eller adventsstjärnor för brandkåren har sagt att det är farligt, och alla minns vi väl vad som hände på Katthemmet Kompis för två år sen? Sånt får bara inte hända igen, inte på nåt katthem, inte nånstans.

12 kommentarer:

  1. SKÖÖÖNT, ATT BLOGGHJÄLPEN ÄR FRISK!
    Sen tycker vi att det är jättebra, att brandkåren hjälper och talar om vad ni får och inte får ha.
    Elden är ingen trevlig kompis, den måste vi akta oss för! Tänk på alla morrisar och svansar nu under advent och jul!
    Trevlig helg och en bra Kattens Dag!
    Tasskramar
    M & V

    SvaraRadera
  2. Vilken lättnad för både oss och blogghjälpen att hon är frisk! Och så bra att ni vidtar brandförebyggande åtgärder, för hur mysigt det än är med adventsljus så är det inte värt risken att det börjar brinna.
    Önskar er en fin första advent och en lyckad Kattens dag!
    Kramar och tassklappar
    PS Nu är ditt gästinlägg publicerat, Dina. Tack för att du vill blogga hos oss, vi är så hedrade! Här är en direktlänk till inlägget:
    http://gunillaofrasse.allas.se/gastbloggaren-dina-vi-ar-inte-hittegods-vi-ar-katter/

    SvaraRadera
  3. Jamars skönt att Blogghjälpen är frisk iaf, tassarna upp!
    Skönt att ni inte få ha levande ljus hos er.
    Elden är inget att leka med, säger matte.

    Ha en trevlig 1:A advent.

    Tass tass

    SvaraRadera
  4. Så skönt att blogghjälpen slipper vara orolig nu! Tror faktiskt att du är till hjälp för blogghjälpen också - det är ju så det ska vara!
    Tasskram till er båda

    SvaraRadera
  5. Förstår att blogghjälpen känner sig väldigt lättad och glad, och vilken tur för katthemmet att hon inte är sjuk! Hon behövs verkligen där! Synd att ni inte får ha ljus, men det får bli när du får ett eget hem. Snart, snart, hoppas jag!

    SvaraRadera
  6. Vad skönt att Blogghjälpen mår bra! Vi hoppas att det kommer massor med människor till er på Kattens dag och att din människa kommer.Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Mozart och Vincent, det är jätteviktigt att alla håller koll på brandfarliga saker. INGEN vill att en brand ska inträffa tror jag.

    SvaraRadera
  8. Gunilla och Frasse, jag tyckte det var jättekul att gästblogga hos er. Blogghjälpen gav mig godkänt också.

    SvaraRadera
  9. M, C, T, S, det är inte bara levande ljus vi inte får ha. Vi får inte ha adventsstjärnor med lampor i eller adventsljusstakar, eftersom de också kan vara brandfarliga. Men vi har andra julsaker, som lite kulor i olika färger, fina gardiner och sånt. Det är inte farligt.

    SvaraRadera
  10. Sambo och Roxy, jag tror faktiskt också att det betyder mycket för blogghjälpen att ha oss katter. Då håller hon sig nog frisk.

    SvaraRadera
  11. Gustav, blogghjälpen är bara en av många som gör att katthemmet kan fortsätta sin verksamhet. Vi får inte glömma alla de som kommer till oss varje morgon och varje kväll för att hjälpa oss. Det är de som är våra hjältar.

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, jag hoppas också det kommer många människor på öppet hus. Jag ska ta tass om dem på bästa sätt.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...