lördag 5 januari 2019

Blogghjälpen gör ett kort inlägg

Hej, det är Bobby. Ni kanske blir förvånade över att se ett inlägg från mig igen, men saken är den att blogghjälpen har lite problem just nu och är inte riktigt i form att skriva nåt. Hennes katt Murre ligger inne på djursjukhuset, och ni vet väl alla hur man mår då.

Kan berätta att jag sitter i fönstret i köket bakom en gardin rätt mycket i mitt nya hem.  Har ätit och varit på lådan.

Blogghjälpen återkommer inom kort med ett längre inlägg.

6 kommentarer:

 1. Till blogghjälpen: Hoppas din Murre kommer att må bra efter besöket hos veterinären. Det är så ledsamt när ens små vänner blir sjuka.

  Till Bobby: Bra att du har ätit och varit på lådan. När du vet hur det ser ut bakom gardinen, får du ge dig ut i övriga lägenheten och se hur det ser ut där. Är matte snäll mot dig?

  SvaraRadera
 2. Nu är du i alla fall hemma Bobby! Det kommer att bli bra, modigt att du sitter i fönstret.
  Vi håller alla tassar och tummar vi har för att det ska gå bra för Murre.
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Vad spinnande att sitta i fönstret och ha span. Snart är du så modig att du kan utforska resten av ditt nya hem.

  Vi tänker även på blogghjälpen och fina Murre som har det jobbigt just nu. Hoppas att Murre snart blir friskt. Nosbuffar till er alla

  SvaraRadera
 4. Vi håller tummar för Murre. Och alla andra sjuklingar. Låter bra att du kollar läget bakom gardinen Bobby, därifrån ser man allt i trygghet

  SvaraRadera
 5. Vi har all förståelse i hela världen för att blogghjälpens tankar är fokuserade på att Murre ska bli bra igen. Vi håller allt vi har för att det ska bli så snarast.

  Sedan blir vi glada att läsa att du både ätit och varit på lådan i ditt nya hem. Det är ett gott tecken. Du kommer snart att börja utforska ditt nya hem på allvar det är vi säkra på.
  Nospussar till dig och Murre!

  SvaraRadera
 6. Det är naturligtvis oroligt om ens katt mår dåligt! Hoppas att det inte är något allvarligt med fina Murre och att han blir bra igen.

  Det låter riktigt modigt av Bobby att redan våga sitta i fönstret och spana istället för att vara gömd katt under en säng eller annan möbel.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...