måndag 21 januari 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

Igår presenterade ju jag min bästa kompis, Laban.

Han är väldigt snäll, men han är lite underlig också. Så fort nån kommer in i buren så går han fram - och så får de klappa honom! Så gör man väl inte? Jag har jamat till honom flera gånger och varnat honom, för det är jättefarligt att låta sig klappas! Men han säger att det inte är farligt alls.

När blogghjälpen är inne hos oss brukar hon klappa Laban och så tittar hon på mig och säger "se här Benny. Det är inte alls farligt att bli klappad. Se hur skönt Laban tycker det är".

Fast det där vet jag inte om jag ska tro på. Fast jag brukar titta länge på blogghjälpen när hon talar med mig. Sen blinkar vi åt varandra. Och jag gillar skarpt när hon leker med mig. Men klappa mig - nä, där går gränsen!

8 kommentarer:

 1. Kan litet grand hålla med dig. Jag skulle inte heller gå fram och låta mig klappas hur som helst. Vill nog först se vad det är för en filur? Fast blogghjälpen skulle nog få klappa mig, hon verkar så snäll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jamar du? Skulle hon få klappa dig?? Märkligt att så många har så konstiga idéer.

   Radera
 2. Så där var jag också när jag kom till katthemmet. Det dröjde länge, länge innan blogghjälpen eller nån annan fick klappa mig. Men vet du vad Benny, det är faktiskt jamarmysigt så jag tycker du skall prova!
  Blogghjälpen skulle aldrig göra en katt illa, hon är en riktig snällis (Fast hon är snål med gottis)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice. en till som tycker man ska låta sig klappas! Jag vet snart inte vad jag ska tro?

   Radera
 3. Laban är ju en smart (och väldigt söt) kisse. Jag tycker du ska låta dig inspireras av honom när det gäller det där med att bli klappad. Det är jamarmysigt! Vi lovar!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, när så många jamar så där kanske jag ska prova nån gång? Men inte ännu!

   Radera
 4. Kul med bus! Tror du ska titts lire extra på Laban när han blir klappad det är nämligen superskönt! Men vi förstår ju attdu är försiktig! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, man ska inte göra nåt förhastat när det gäller klappning!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...